με Xiaomi_Redmi_Note_3 Version: V8.1.3.0.MHRMIDI (MIUI8) ekana thn douleia mou me to kineziko mi pc suite το αγγλικο δεν δουλευε και περασα την developer rom Version: 7.2.9 (MIUI8) που κατεβασα απο το Xiaomi MIUI Official Global Site. παιδια ολη η δουλεια ειναι το βιντεο που σου δειχνει βημα βημα τι να πατισεις στο κινεζικο mi pc suite. Πρωτη φορα flasara και με επιτυχία γιατι το εχω μια εβδομαδα το κιν και αυτο χαρη στο ποστ του @lallasgr thanks mate
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Πολυ καλος και σωστος ο οδηγος! Τον ακολουθησα με bricked REDMI 4 PRIME κι ολα εγιναν οπως επρεπε!!!
Θελω να κανω μια ερωτηση: Αν με το κινεζικο pc suite (ακολουθησα την 3η περιπτωση με china stable ROM) εβαζα την global stable ROM ξερει κανεις ποιο θα ηταν το αποτελεσμα;
Οπως και να εχει ευχαριστω! -
Μπορεί να την περνούσε, μπορεί κ όχι... Εξαρτάται ποια ήταν η ρομ που φορούσε ήδη το κινητό...
Μάλλον δε θα την περνουσε, αφού πέρασε τη China stable.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Είχε τη ROM του gearbest. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο bootloader ήταν (ακόμα είναι, περιμένω απάντηση απο την xiaomi) κλειδωμένος.
-
καλησπερα παιδια , εγω μαλλον ειμαι γκαντεμης γιατι δεν μπορω να περασω ουτε την official global . Να πω και πως εχουν τα πραγματα μπας και μπορεσει να βοηθησει καποιος. Ειναι λιγες μερες που αρχισα να διαβαζω τα σχετικα αρθρα στο φορουμ και ψηθηκα να κανω και εγω την αλλαγη να δω τι παιζει. Κατεβαζω λοιπον την official global stable, και την official global developer.
Στο σημειο αυτο να πω πως πριν δυο εβδομαδες περιπου εστειλα αιτημα για το ξεκλειδωμα του bootloader. Απαντηση δεν ελαβα και αφου περασαν πανω απο δεκα μερες ακολουθησα τις οδηγιες που αναφερουν τα παιδια και εγραψα στο φορουμ της xiaomi τις πληροφοριες που χρειαζοταν . Μου απαντησαν οτι απο οτι φαινεται απο την εκδοση της ρομ που φοραει το τηλεφωνο , ειναι ανεπισημη εκδοση (και για αυτο το λογο μου εμφανιζε ερρορ οταν προσπαθουσα να κανω το ξεκλειδωμα) και μου ειπαν οτι πρεπει να βαλω την επισημη εκδοση για να μπορεσω να ξεκλειδωσω.
Τελος παντων να μη πολυλογω, κανω επανεκκινηση το κινητο (redmi 3 pro, επι τη ευκαιρια στο επισημο σαιτ βλεπω εκδοση για redmi 3/prime οποτε κατεβασα αυτη) , επιλεγω το αρχειο μεσα απο το mi suite ->R.Flash και μου γραφει οτι η εκδοση δεν ειναι verified. Δοκιμασα και με το αγγλικο και με το κινεζικο mi suite. Τι αλλο μπορω να κανω? -
-
-
-
Ο/H THUKIS έγραψε:
ακολοθα τον οδηγώ που σου έγραψα κατά γράμμα . Φοράς unofficial ROM .
Ευχαριστω -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
miui_HM3Global_V8.1.3.0.LAIMIDI_ce0e15fb43_5.1
εε μολις πατησω το "Οpen" μετα απο λιγο μου δειχνει
"ROM package's signature cannot verified"
-
Δοκιμασε να κάνεις τα ίδια κ με το κινεζικό mi pcsuite....
Δοκιμασε, έτσι από περιέργεια, να περάσεις μία Official china, αντί για την Official global που προσπαθείς να περάσεις κ δεν τα καταφέρνεις..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα