Καλησπέρα , εγώ πήγα να περάσω ελληνική rom στην καινούργια συσκευή που αγόρασα και στην οποία ο bootloader αρχικά ήταν ξεκλέιδωτος μόλις εγκατέστησα την ελληνική κλείδωσε ο bootloader και το κινητό τώρα δεν ξεκινάει καν , μονο σε fastboot mode ξεκινάει , όποις μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ..
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Παίδες έχω έβαλα την ελληνική ρομ μία χαρά .....το κινητό ήρθε από κινεζομαγαζο με global stable 8.0.4.0 που λογικά είναι unofficial αλλά μ έκανε κανονικά unlock το bootloader χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Καλύτερα για εσένα...πέρνα μία fastboot να "καθαρίσει" από την unofficial, κάνε έλεγχο bootloader ξανά και εάν είναι ξεκλείδωτος βάζεις την ελληνική στο καπάκι
Μπορείς και με αυτόν τον οδηγό να βάλεις official fastboot rom ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H matelymp έγραψε:
αρχικά ήταν ξεκλέιδωτος
-
Και ξεκλείδωτο να έρθει το κλειδώνουμε με official rom και το ξεκλειδώνουμε εμείς για να είμαστε σίγουροι ότι ξεκλειδώθηκε νόμιμα.
-
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Unofficial είναι φίλε @bekas14
τι απάντηση είναι αυτή, κόντρα στα ιδανικά και τις αβροφροσύνες σας??
πες του ανθρώπου και τι να κάνει να την ξεφορτωθεί...
εδώ αρχηγέ...πρώτα το ένα και μετά το....άλλο....:
1) Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
2) Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Και το έλεγα, τόσο ζήλο αυτό το παιδί!!! τον έκαψε τελικά τον κινητήρα τον δούλευε σε χαμηλές ταχύτητες σε υψηλές στροφές.
-
Όχι βρε @makis1024, τον είχα στο συνεργείο για το καθιερωμένο μηνιαίο Service.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα