Παιδιά ευχαριστώ πολύ, και για τις συμβουλές αλλά κ για την ευχάριστη διάθεση που έχετε. Να χαίρετε κάνεις να κάνεις ερωτήσεις!!
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
αυτο μόνο, τίποτ' άλλο!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
ο οδηγος ειναι απαιχτος. Μεσα σε ενα μισαωρο περιπου ετοιμασα το τηλεφωνο με την πρωτη περιπτωση χωρις κανενα προβλημα. Απλη και σιγουρη λυση χωρις προβληματισμους. Απλα ακολουθηστε κατα γραμμα τον οδηγο
-
-
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα! Έλιωσα Αλέξη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχω παρει εδω και αρκετο καιρο το redmi note 3pro εχει μεσα την εκδοση 8.0.1.0.0 (LHOMIDG) και λογικα ειναι unofficial και θελω να βαλω την official που λογικα θα εχει ελληνικά. Ποιος ειναι ο ποιο απλος τρόπος?
-
@mike_kotro ο Bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος; ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Δεν εχω υπολογιστή για να το κοιτάξω στα γρηγορα θα το κανω καποια στιγμη σε καποιον φιλο. Αλλα αμα ειναι με ξεκλειδωτο δεν θα πρεπει να το κλειδωσω με την official?
-
Θα πρέπει να περάσεις Official fastboot rom ναι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
υπογραφη μου--> link-->
ο αυτοματοποιημένος οδηγός εγκατάστασης των drivers του @πω-πω-πω-πω-πω-πω-ρη(kaggelia-rh) , δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση δε μπορεί να σε βοηθήσει, είναι εντελώς άχρηστος!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ο αυτοματοποιημένος οδηγός εγκατάστασης των drivers του @πωπωπωπωπωπωπωπω-ρη (kaggelia-rh) , δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση δε μπορεί να σε βοηθήσει, είναι εντελώς άχρηστος!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα