Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Το έβαλα και στο προφιλ μου το κινητό. Adl mode ειναι οταν βρίσκεις μέσω του suite την rom που εχεις κατεβάσει και την περνάς? Μπορεις να μου ποσταρεις αυτον τον οδηγο με κλειδωμένο bootloader να τον διαβάσω. Γιατι εγω τωρα μαθαίνω και ειναι λιγο μπέρδεμα.
-
Μια απάντηση παλικάρια!! S.O.S
-
Για το EDL Mode δες εδώ ---> EDL Mode
Ο οδηγός που ψάχνεις είναι αυτός ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Όλοι οι οδηγοί είναι εδώ ---> Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Λοιπόν το έκανα μέσα από το κινέζικο mi suite γιατί το αγγλικό δεν μου το αναγνώριζε αλλα δεν έχω καθόλου ελληνικά τώρα.
-
Σου πέρασε global stable, βρε τυχερακια, το κινέζικο .... πολυβόλο???
Κατέβασε την global developer, αντέγραψε την στο κινητό κ φλασαρε την μέσω tools-->updater-->choose update package
Αν έχεις το kenzo, εδώ: en.miui.com/download-301.html
Αν έχεις το kate, εδω: en.miui.com/download-301.html#449Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα @mike_kotro, δεν σου βγάζει το σύστημα να κάνεις αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη Global Stable (8.1.6.0 MHOMIDI);
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
γιατι δεν του την πέρασε ο Κινέζος την τελευταία, απόρησα κ εγω..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εναλλακτικά γύρισε την χώρα σε Ινδία και δοκίμασε από τον updater να αναβαθμίσεις στην τελευταία.
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Σου πέρασε global stable, βρε τυχερακια, το κινέζικο .... πολυβόλο???
Κατέβασε την global developer, αντέγραψε την στο κινητό κ φλασαρε την μέσω tools-->updater-->choose update package
Αν έχεις το kenzo, εδώ: en.miui.com/download-301.html
Αν έχεις το kate, εδω: en.miui.com/download-301.html#449
Μήτσο το kate, είχε βγεί ποτέ με ρομ Lollipop; -
Εμεις έχουμε, το μικρό πιτσιρίκι δεν έχει..
Τις καθημερινές που χει σχολείο, το πλακώνει το πάπλωμα κ τρέχουμε σαν τον Βέγγο κ το Σαββατοκύριακο πεταγεται πάνω από τις έξι το πρωί, ΝΟΜΟΣ!!!
Είμαι από κινητό, Μανώλη @makis1024 ανέλαβε εσύ, δε μπορώ να ψάξω για lollipop κλπ, είναι χαλασμένο το pc κ δε μπορώ να βοηθήσω εγώ....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα