Σωστά Γιώργο, έχει ξεκλείδωτο bootloader!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μπορεί και με τον εύκολο τρόπο..Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.grΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Περνάς μια Official fastboot rom με το miflash.
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
@psiloss** Είναι ασφαλέστερο να φλασάρεις με MiFlash σε Windows x64. Αν είναι Windows x86 ενδέχεται να το Brickάρεις!
Κάποιοι λένε ότι μπορείς να φλασάρεις σε Windows x86 με το Miflash ΒΕΤΑ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά... ---> [Updated ]Xiaomi Flashing Tool Miflash(Beta Version) Released! Download It Here - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Όσο για τη ρόμ εδώ είσαι ---> Xiaomi MIUI Official Forum
Επιλέγεις Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download -
*32 λειτουργικό έχω...οκ... Ευχαριστώ πολύ.
-
@geoanto555 υπάρχει και ο πιο εύκολος τρόπος Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση Official rom στο Redmi note 3 Pro Kenzo
τον έχεις υπόψην σου; -
-
Καλησπερα.
Εχω ενα mi5s το οποιο φοραει την 8.0.3.0 global rom και θελω να του περασω μια official stable ή developer για να το ξεκλειδωσω και να προχωρησω σε εγκατασταση της ελληνικης ρομ.
Το κινητο οταν ειναι σε recovery αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη ως Android Adb Interface οποτε ειμαστε οκ.
Εχω κατεβασει 3 ρομ και δοκιμαζω τοσο με το αγγλικο οσο και με το κινεζικο mipcsuite (χρησιμοποιω τις τελευταιες εκδοσεις του καταραμενου προγραμματος). Με το αγγλικο οταν παταω shift+R.flash και επιλεγω τη ρομ μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει "rom package's signature cannot verified". Με το κινεζικο μου βγαζει αυτο το παραθυρο:

Κατι δεν κανω σωστα? Καποια προταση? -
Προσπαθησες να ξεκλειδώσεις με αυτήν που έχεις κ δεν τα καταφερες??
Δες κ το link της υπογραφής μου, με τα ..... κόλπα για το ξεκλείδωμα του bootloader....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Νομίζω είμαι οκ παιδιά ..... ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
-
απλα ακολούθησα τον οδηγό που μου έδωσες
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr.
Ήταν ξεκάθαρος και δεν μου άφησε περιθώριο λάθους..μου ειπατε και ποια fastboot rom να κατεβασω(ή λύση ηταν στο πιάτο έτοιμη )τι να πω 1000 ευχαριστώ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα