Δυστυχώς δεν θυμάμαι. Αλλα ήταν china γιατι είχε cn και οι 2. Επίσης στο Mi Suite βγάζει και ενα πορτοκαλι παραθυρο και λέει You need to update your Device to use Mi PC Suite. Update your device before connecting
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Θέλει να τα πάρεις λίγο όλα από την αρχή.
Στο θέμα Drivers είσαι εντάξει, πως το δείχνει στο device manager του υπολογιστή όταν το συνδέεις σε recovery mode??
Μελέτησε λίγο στην υπογραφή μου για το κινέζικο πολυβόλο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το αναγνωρίζει ως Android Composite ADB Interface και φάνηκε να τα πέρασε μια χαρα τα drivers. Δεν πήγα στην τελευταία λύση γιατι έβγαλε update απο την πρώτη και φανταστηκα οτι δούλεψε. Γίνεται να το κλείσω κάπως γιατι looparei και έχει ψιλο ανεβάσει και θερμοκρασία ή έχει brickarei και τέρμα?
-
κανε τα wipes που γράφει κάπου στις οδηγίες του link της υπογραφής μου, που κάνεις μέσα από το κινέζικο mi pcsuite.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
ίδιος κ απαράλλαχτος ο @takisfrag στις άσκοπες, διπλές κ περιττές επαναλήψεις!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ίδιος κ απαράλλαχτος ο @takisfrag στις άσκοπες, διπλές κ περιττές επαναλήψεις!!!
Τι μας λες ;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα,
Σήμερα πήρα στα χέρια μου το Mi5s και ακολούθησα τον παραπάνω οδηγό. Είχε μια custom rom η οποία υποστήριζε και Ελληνικά και play store. Σε μένα δούλεψε με τον τρίτο τρόπο με το κινέζικο Pc Suite. Το θέμα είναι ότι πλέον δε λειτουργεί το play store και προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το google installer αλλά όταν έρχεται η σειρά του Play store η εγκατάσταση σταματάει. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?
Ευχαριστώ -
@Nikos Zevlas Καλημέρα. Επειδή το Mi PC Suite σου πέρασε την κινεζική ρομ για αυτό δεν έχεις εξ' ορισμού Google Play. Εγώ θα πρότεινα, αρχικά να κάνεις αίτηση για να ξεκλειδώσεις τον bootloader καθώς μετά ότι θες να κάνεις γίνεται πιο εύκολα!
Προσωπικά ή θα έβαζα κάποια Global ή την ελληνική (με μια προτίμηση προς τη δεύτερη).
Ποια ROM σου πέρασε το PC Suite; Λογικά την πιο πρόσφατη China Stable ψυχαναιμίζομαι! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
(...)
Λογικά την πιο πρόσφατη China Stable ψυχαναιμίζομαι!
Μπορει να περάσει play store , εδώ: Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε Redmi 3/Pro για αρχάριους κ εδώ για καθαρισμό: Unfortunately Google Play Services has Stopped Working - GTV 6.5.26 μέχρι να αλλάξει ρομ..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χαρά Θεού είναι έξω Μήτσο. Ψιχάλα δεν θα ρίξει. Να έχεις 5s με κινεζική και να περνάς Google play... Αξία ανεκτίμητη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν το βλέπω ευκολακι να περνάει γρηγορα κ εύκολα άλλη ρομ το παλικάρι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα