Απλα άψογη. Σαν να έχω καινούργιο τηλέφωνο. Χίλια μπράβο και στην Miui και στα παλικάρια εδώ μέσα
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Για όσους ρωτάνε: Στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος θα βρείτε πια κινητά παίρνουν την MIUI 8. Οοοοοοολοι οι υπόλοιποι να πάτε στη κατηγορία των ROM corner(developer-stable) και να δείτε πια είναι η τελευταία για το κινητό σας, έχει 7.2.Χ και 7.3.Χ διαλέξτε και πάρτε. Αμάν ποια με αυτό το πράγμα, είναι κουραστικό!ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Καλημέρα παίδες! Τέλεια δουλειά όπως πάντα, ευχαριστούμε! Ένα θεματακι που παρατήρησα είναι ότι το Sygic δεν μπορεί να βρει Internet στην εκκίνηση για να εντοπίσει τη χώρα ώστε να εγκαταστήσει τους χάρτες, ενώ τι internet είναι μία χαρά και οι υπόλοιπες εφαρμογές όσες έχω προλάβει να βάλω το βλέπουν κανονικά !Κατά τα άλλα όλα μέχρι στιγμής ρολόϊ !
-
-
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Γειά σας παιδιά. Φοραω στο Mi2s την 6.5.19,στην οποία είχε μπει και το νέο TWRP,απο τότε δεν μπορώ να περάσω άλλη ρομ γιατί το TWRP βλέπει μόνο τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης,ο οποίος είναι και σχεδόν γεμάτος. Οι ρομ που κατεβαζω αποθηκευονται στο partition της sd. Υπάρχει τρόπος να κανω κάτι για να μπορέσω να περασω την V8;
-
Μολις την εβαλα και εγω .. περιμενω να ανεβουν τα παντα απο το cloud και ξεκιναω να το ψαχνω , με μια πρωτη ματια η miui 8 δειχνει πολυ ομορφη
-
Ο/H latsialis έγραψε:
Συνέχεια μου πετάει αυτό...λύση;;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά μου ανοίγει κ κλείνει μόνο του το μπλε δόντι!!!! Γιαυτό κ η αναφορά... Κανείς κάποια λύση; Αα να σημειώσω πως κ στις δύο τελευταίες ROM έχω το ίδιο πρόβλημα.. Έκανα κανονικά wipe την πρώτη φορά κ μετά κανονικά το επόμενο βήμα..
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
2 πραγματα δεν μπορεσα να κανω μεχρι τωρα και το 1 ειναι πολυ σημαντικο για εμενα.
ως e-mail χρησιμοποιω την εφαρμογη του zoho mail @zoho.com με την Miui7 ειχα βαλει απο τις default εφαρμογες για e-mail Να εχει την zoho εφαρμογη , παω να κανω το ιδιο τωρα αλλα μου δινει ως επιλογες μονο την default και του gmail ... Πως μπορω να βαλω αυτη που θελω οταν δεν μου την εμφανιζει να την επιλεξω ;
το αλλο θεμα που εχω ειναι οτι πηγα να βαλω ενα θεμα απο 3ους και μου εμφανιζει οτι δεν μπορω να εγκαταστησω θεμα απο τριτους -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα