Δοκίμασε πρώτα να το φορτίσεις για τουλάχιστον μία ώρα σε φορτιστή τοίχου...αν δεν γίνει κάτι μάλλον θα χρειαστεί να περάσεις fastboot rom από edl mode
Καλημέρα και από εμένα. Έπεσε στα χέρια μου ένα Redmi 3 Pro (ido) το οποίο έμπαινε μόνο σε fastboot και επανεκινούσε στο mi logo. Μέσω fastboot είδα ότι έχει κλειδωμένο bootloader και μετά από τον συνδυασμό Vol+,Vol-,Power κατάφερα να το βάλω σε EDL mode για να φλασάρω μία fastboot rom (εννοείται ότι έχω εγκαταστήσει όλους τους σχετικούς drivers και ότι το κινητό αναγνωρίζεται κανονικά σε COM port κλπ κλπ). Το παράδοξο λοιπόν αρχίζει μετά το "επιτυχές" φλασάρισμα...(Επισυνάπτω την εικόνα για του λόγου το αληθές αναφορικά με το ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ). Αποσυνδέω το καλώδιο και κρατάω πατημένο το Power για να επανεκκινήσει το κινητό και να μπει στο λειτουργικό....ΦΕΥ!
Σαν να μην έγινε ποτέ το φλασάρισμα...Mi logo και επανεκκίνηση...Μπορώ να κάνω πάλι τα ίδια...να μπω σε fastboot, να μπω σε EDL και τίποτε άλλο...Να πω επίσης ότι με Vol+ και Power ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ σε recovery (σαν να μην υπάρχει)...Καμιά ιδέα;
Βασικά δεν τρέφω και πολλές ελπίδες αλλά είναι σε καλή κατάσταση για backup κινητό...