Μπορει να κατεβάζει κάτι που είναι μεγάλο. Το νου σου έχεις πολύ λίγη μπαταρία ...
xiaomi redmi note 3 pro
-
-
μπορει καποιος να μου στειλει εναν οδηγο για το πως θα περασω μια αλλη ρομ που να εχει μεσα το google play και το τηλεφωνο να λειτουργει στα αγγλικα χωρις να εχω ξεκληδωσει το dev
-
Ο/H antonis99006 έγραψε:
μπορει καποιος να μου στειλει εναν οδηγο για το πως θα περασω μια αλλη ρομ που να εχει μεσα το google play και το τηλεφωνο να λειτουργει στα αγγλικα χωρις να εχω ξεκληδωσει το dev
Δες εδώ Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo). Κατέβασε την global stable. Θα έχεις αγγλικό μενού αλλά ελληνικό πληκτρολόγιο. Κατέβασε την global stable. Θα έχεις αγγλικό μενού αλλά ελληνικό πληκτρολόγιο. Αν έχεις περάσει την china official κατεβάζεις την global stable και ξεκινάς από το το 10ο βήμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου -
ευχαριστω πολυ φιλε...μηπως ομως υπαρχει κατι ποιο ευκολο να κανω??
-
Ο/H antonis99006 έγραψε:
ευχαριστω πολυ φιλε...μηπως ομως υπαρχει κατι ποιο ευκολο να κανω??
Συμπλήρωσα παραπάνω ότι ξεκινάς από το 10 αφού έχεις περάσει του drivers κτλ. με τη βοήθεια του Mi flash.
Μπορείς να δοκιμάσεις να φλασάρεις την Global Stable απο εδώ. Μιλάμε πάντα για Redmi Note 3 PRO με τον Qualcomm επεξεργαστή. Επομένως πρέπει να δοκιμάσεις την V7.3.2.0.LHOMIDD.
Αυτή έχει περασμένο το PlayStore αλλά δεν έχει ελληνικά. Προσπάθησε να δεις εαν θα στην πάρει μέσα απο την εφαρμογή Updater. Μετονομάζεις σε "update.zip",πας στην εφαρμογή updater,πατάς τις 3 τελείες πάνω δεξιά, choose update package και επιλέγεις το update.zip . -
ναι εχω το xiaomi readmi note 3 pro με τον 6πηρινο επεξεργαστει..το link που μου εχεις στειλει ειναι για το 8πηρινο κανει να το βαλω στο δικο μου?
-
Ο/H antonis99006 έγραψε:
ναι εχω το xiaomi readmi note 3 pro με τον 6πηρινο επεξεργαστει..το link που μου εχεις στειλει ειναι για το 8πηρινο κανει να το βαλω στο δικο μου?
Όχι δεν σου έστειλε για το 8πύρηνο. Αυτό που έστειλε είναι για τον qualcomm (snapdragon) επεξεργαστή. Για τον 8πύρηνο είναι το άλλο αρχείο που γράφει MTK το οποίο δεν κάνει για το δικό μας.
φιλε θα μου το ξαναστειλεις το λινκ γιατι αυτο που μου ανοιγει λεει ΜΤΚ πανω...τσεκαρετο σε παρακαλω πριν το στειλεις
εμενα εχει την 7.3.2.0 LHOCNDD και προσπαθω να βαλω το google play store αλλα δεν το παιρνρι κολαει στο 80 %.ποια ειναι καλυτερο να βαλω την stable η την developer
το κατεβασα το αρχειο που μου ειπες το μετονομασα σε update.zip τωρα που πρεπει να το βαλω(χυμα στην μνημη)πρεπει να το ξεζιπαρω το αρχειο πρωτα κ μετα να μπω στο recovery mode?και πρεπει το κινητο να ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη -
@antonis99006 για να μην γίνει ζημιά στο κινητό λέγοντάς σου 1-2βήματα ξεχωριστά, αφιέρωσε 10λεπτά να διαβάσεις τα βήματα του παρακάτω οδηγού. Πρέπει να γίνουν όλα σωστά και να μην παραβλέψεις κανένα γιατί αλλιώς μπορεί να brickάρει το κινητό και να τρέχεις και να μην φτάνεις. Μην ρωτάς τι κάνω τώρα τι κάνω μετά. Τα γράφει όλα εκεί και ξαναλέω ότι δεν πρέπει να παραβλέψεις ούτε ένα. Και να έχεις βάλει drivers αν δεν είχες κάνει πρώτα Απενεργοποίηση των ψηφιακών υπογραφών θα πρέπει να τους ξαναπεράσεις αλλιώς πας για brick. Προσωπικά σου προτείνω να τα κάνεις από την αρχή σωστά για να μην τρέχεις μετά. Μεσοβέζικες λύσεις δυστυχώς δεν υπάρχουν. Αν κάτσεις και ασχοληθείς 1ωρίτσα σοβαρά θα έχεις ξεμπερδέψει στο τσακ μπαμ χωρίς προβλήματα κλπ.
Από τις ρομ που έχει ο οδηγός διάλεξε την Official Global Stable
Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) -
-
Ο/H antonis99006 έγραψε:
εγω που εχω υπολογιστη 32 βιτ δεν μπορω να κανω τον οδηγο kenzo?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα