Redmi 3 Pro New
-
-
Εγώ πάντως @NasDriver χτες έκανα update στην official και η έκδοση που φοράω είναι 7.5.1.0 οπότε φαντάζομαι ότι δεν είναι official αυτή που έχει ο @sebastian
-
αυτη τη στιγμη ακολουθω τον οδηγο απο unoffcial σε official και στο download mode μου εχει εδω και ωρα μαυρη οθονη. φορτωνει τους drivers η εχω κανει κατι λαθος? @NasDriver @lallasgr
-
@sebastian όταν δίνεις την εντολή adb reboot edl τότε μαυρίζει η οθόνη και στο device manager στο φορτώνει ως 9008 σε μία COM port...αν πατήσεις refresh στο MiFlash την βλέπει την συσκευή?
-
-
-
-
Ότι είναι official δεν χρειάζεται ξεκλείδωτο bootloader. Και χειροκινητα να το κάνεις μια χαρά είναι! Ίσως και πιο ασφαλές!
-
Έχει κάνει κάποιος το update στην τελευταία official stable (7.5.1.0) ?
Είναι ιδέα μου ή η μπαταρία καταναλώνεται πολύ πιο γρήγορα από πριν? -
φιλε με την stable 7.5.1 η μπαταρια καταναλωνεται πολυ πιο ευκολα.. εφυιαξαν την διαχειρηση ραμ και χαλασαν την μπαταρια. απο εκει που εβγαζα 2 μερες φουλ τωρα μονο μια. sot 5.30 ωρες περιπου εκει που ειχα χαλαρα 7.30-8.
-
Ο/H Nickleon έγραψε:
Έχει κάνει κάποιος το update στην τελευταία official stable (7.5.1.0) ?
Είναι ιδέα μου ή η μπαταρία καταναλώνεται πολύ πιο γρήγορα από πριν?
Ο/H ryan13 έγραψε:
φιλε με την stable 7.5.1 η μπαταρια καταναλωνεται πολυ πιο ευκολα.. εφυιαξαν την διαχειρηση ραμ και χαλασαν την μπαταρια. απο εκει που εβγαζα 2 μερες φουλ τωρα μονο μια. sot 5.30 ωρες περιπου εκει που ειχα χαλαρα 7.30-8.
Επίσης!
Στάλθηκε από redmi 3 PRO -
Καλησπέρα σας,<br />αύριο θα παραγγείλω το redmi 3 pro . Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός, αλλά θα το προσπαθήσω μιας και απ ότι βλέπω η υποστήριξη εδώ μέσα είναι απίστευτη από τα παιδιά και μπράβο σας... Οπότε θέλω να περάσω την ελληνική rom μόλις παραλάβω. Μπορεί να μου πει κάποιος με ποια ρομ να το παραγγείλω ώστε να μου είναι ποιο εύκολο μετά να flashαρω ?<br />Τι άλλες διαδικασίες μπορώ να κάνω από τώρα? Πχ αυτό με το unlock της συσκευής τι είναι? Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0