Διαφήμιση

Original charger και usb data cable Redmi Note 3 Pro

• Original charger και usb data cable Redmi Note 3 Pro

Καλησπέρα

Παρήγγειλα το Redmi Note 3 Pro και περιμένω να έρθει.

Μετά από ψάξιμο βρήκα τον original car charger Mi Car Charger στο ebay

ebay.co.uk/itm/Original-Univer…m:mLyRqH6IIJtyBdmdWdgXrLQ

Δεν μπορώ όμως να βρω original charger και original usb data cable γιατί δεν ξέρω και τους κωδικούς τους για να τα ψάξω ακριβώς

Μήπως μπορεί κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με κάποια links ή κωδικούς για να τα ψάξω πιο εύκολα

Ευχαριστώ πολύ
    • Λογικά δουλεύει με οποιοδήποτε USB Charger όπως όλα τα κινητά.
      Για ταχύτερη φόρτιση, καλό είναι να χρησιμοποιείς 2Α/h έξοδο USB αν υπάρχει (συνήθως υπάρχουν με το σύμβολο για tablets).
      Φορτίζει στο μισό χρόνο το κινητό. Το έχω δοκιμάσει σε αυτοκίνητο και στον iPad Mini 4 φορτιστή που έχω.

Μην αγχώνεσαι, εδώ και 3-4 χρόνια έχουν γίνει standard οι φορτιστές, αρκεί να είναι καλής ποιότητας τα υλικά τους
      και όχι τα φτηνιάρικα κινέζικα που στις 10 χρήσεις καίγονται.
    • Ο/H vagdesign έγραψε:

Λογικά δουλεύει με οποιοδήποτε USB Charger όπως όλα τα κινητά.
      Για ταχύτερη φόρτιση, καλό είναι να χρησιμοποιείς 2Α/h έξοδο USB αν υπάρχει (συνήθως υπάρχουν με το σύμβολο για tablets).
      Φορτίζει στο μισό χρόνο το κινητό. Το έχω δοκιμάσει σε αυτοκίνητο και στον iPad Mini 4 φορτιστή που έχω.

Μην αγχώνεσαι, εδώ και 3-4 χρόνια έχουν γίνει standard οι φορτιστές, αρκεί να είναι καλής ποιότητας τα υλικά τους
      και όχι τα φτηνιάρικα κινέζικα που στις 10 χρήσεις καίγονται.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Οπότε παίρνω όποιον να είναι απλά κοιτάω να φορτίζει σε 2A

Και για τα data cables ισχύει το ίδιο?

Γιατί έχω παρατηρήσει ότι με κάποια δεν φορτίζει γρήγορα και επίσης δεν βλέπει το κινητό στο PC?
    • Διαφήμιση
    • Επίσης τα καλώδια καλό είναι να έχουν καλή ποιότητα κατασκευής. Φαίνεται από τις επαφές, το υλικό επικάλυψης και τον κατασκευαστή.
      Καλό είναι να είναι κάποιο brand και όχι εντελώς no-name που δεν θα ξέρεις ποιόν θα κυνηγάς σε περίπτωση ζημιάς.

Οπότε ναι, ισχύουν τα ίδια με τον φορτιστή. Η ταχύτητα έχει να κάνει και με τα δύο, αν ο φορτιστής είναι γρήγορος αλλά το καλώδιο ακατάλληλο,
      τότε πάει χαμένο πολύ ρεύμα και χρόνος, όπως και το αντίστροφο. Οπότε ένας καλός συνδυασμός είναι καλό να υπάρχει.

Καλή συνέχεια!