Διαφήμιση

κολλησε η συσκευη.. βοηθεια ειναι καινουργια..

• Ο/H Souits έγραψε:

Εγώ που διάβασα όλο το νήμα δεν βλέπω να μας αναφέρουν πουθενά και οι δύο φίλοι τα κινητά τους(μοντέλα εννοώ γιατί άλλα λέει στο προφίλ και σε άλλο section είναι το νήμα) ούτε τι διαδικασίες έχουν κάνει με το που το πήραν στα χέρια τους ούτε ξεκαθάρισαν εάν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader(official unlock or?)(εάν ξέρουν τι είναι αυτό που λέω) και γενικός δίνουμε οδηγίες στα τυφλά......Οπότε ας ξεκαθαρίσει ο καθένας τι έχει κάνει και που βρίσκετε και να μην κάνει του κεφαλιού του εάν δεν ξέρει, άπλα θα περιμένει οδηγίες από εμάς βήμα βήμα και θα συνεχίζει....γιατί εάν δεν γίνετε έτσι όπως το λέω μπορεί να είναι 2 βήματα μπροστά(από μόνος του) και εμείς να δίνουμε 2 βήματα πίσω και πέφτει σκάλωμα μετά. Άντε να δούμε.
      Redmi note 3 pro (snapdragon) ειναι η συσκευή και ειναι φιλου εγω εχω το mi4c ως κυρια συσκευή....το προφιλ ειναι απο το mi3 δεν το αλλαξα που ειχα πριν. ...Unlock εχω κανει ηδη και ειχα περασει την 6.5.26 η οποια μπηκε μια χαρα δουλεψε για μια μερα και την επομενη το μεσημερι αρχισε τα κουλα. To touch ξαφνικα σταματησε και οταν το εκλεισα αρχισε τα boot loop ειτε στο Mi logo ειτε λιγο ποιο περα στο στησιμο της ρομ στο system....
      ta αλλα βηματα εχουμε πει τι καναμε με τον lallasgr και τον michael. Αν μπορει ο οποιοσδηποτε εχει μια ιδεα παει τριτη μερα αυριο και δεν ξεκολησε απο το brick...
      red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
    • Το λάθος του φίλου ήταν το εξής ...
      Δεν ξεκλειδώσε τον bootloader, μετά έβαλε twrp και φλασαρε ρομ , εκεί ως γνωστόν έχουμε brick και πάμε μόνο με download mode ...
      Παρ'οτι πέρασε ρομ μέσω edl πάλι συνεχίζουν τα προβλήματα, προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζονται τα προβλήματα ακόμα , λογικά θα έπρεπε να ήταν οκ τώρα το τηλ ...

Μήπως να δοκιμασεις να απεγκαταστησεις το miflash και ξανακαντο εγκατάσταση και δοκίμασε πάλι σε download mode.
    • τον bootloader εγραψα ποιο πανω οτι τον ξεκλειδωσα αν παω να κανω τεστ μου τον βγαζει ξεκλειδωμένο δεν ειχα τετοιο θεμα οπως ειπα μετα το ξεκλειδωμα ακολουθησα τον οδηγο αυτον εδω. Αφου εκανα την διαδικασία με την twrp εβαλα την ελληνική ρομ 6.5.26 την τελευταία 7αρα δηλαδη. Δουλεψε ολα καλα εβαλα λογαριασμους google facebook ρυθμισεις και την επομενη κολλησε σε ασχετη φαση στο σπιτι του φιλου που πλεον το ειχα δωσει.Oταν κολλησε αυτος κοιμοταν να φανταστήτε ουτε που το πειραξε αλλο....το βρηκε κολλημενο. Το μονο που περασε extra ήταν το viber και το whatsup.
      Λοιπον εκανα τα εξής ξαναπερασα με fastboot εφοσον εχω ξεκλείδωτο ton bootloader οπως ανεφερα την oficial global dev απο τον πινακα εδω και βασει του οδηγου αυτου . To παραδοξο εδω παρατήρησα οτι οταν ειναι συνδεμενο πλεον το τηλεφωνο στο pc δουλευει η ρομ....μετα απο αυτο εβαλα και twrp ξανα και περασα την ελληνικη οπου δουλευει και αυτη μονο οταν ειναι συνδεμενο το τηλεφωνο στο Pc....Περιεργα πραγματα???? Γιαυτο παιδευομαι 3 μερες τωρα....μολις αποσυνδεσω το τηλεφωνο εστω και κλειστο μετα δεν τρεχει σωστα η rom και μπαινει παλι σε συνεχομενα boot.

τωρα εχω μεσα ελληνικη stable 7.2.5.0 GTV 7.2 stable....καμια ιδεα απο εδω και περα??? Δεν εχω δοκιμασει ακομα flash μεσω suite. Επισης εκανα και απενεργοποιηση τις υπογραφες στα win, επίσης είδα στο device manager και οι drivers ειναι οκ...ως Qualcom.....
      Δεν ξερω εχω στερεψει απο ιδέες....Καπου ειδα ανοιγουν το κινητο και αποσυνδεουν την μπαταρία και το usb και τα ξανασυνδέουν....Υποψιαζομαι μήπως αυτο εχει σχεση με καλη λειτουργία οταν ειναι συνδεμενο στο Pc...μήπως εφαγε καμια φλασια η μπαταρια...τι να πω δεν ξερω.....Τοσο brick τοσες μερες καιρο ειχα να φαω....
    • Διαφήμιση
    • Αυτού του είδους τα Bootloop ειδικά μετά το πέρασμα των Gapps μάλλον δείχνουν σοβαρό πρόβλημα χώρου στα Partition, ειδικά στο System.

Αν υπάρχει τρόπος να μπεις σε TWRP Recovery να κάνεις τα παρακάτω...

• Θα μπεις σε TWRP Recovery
      • Θα πας στα Mount
      • Θα επιλέξεις να είναι ενεργό και το System
      • Μετά θα γυρίσεις στο αρχικό μενού και θα πας στα Advanced
      • Θα επιλέξεις το Terminal
      • Θα πληκτρολογήσεις την εντολή df system
      • Θα σου βγάλει τα μεγέθη του System και εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι πόσα ελεύθερα MB έχει (Available)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αυτού του είδους τα Bootloop ειδικά μετά το πέρασμα των Gapps μάλλον δείχνουν σοβαρό πρόβλημα χώρου στα Partition, ειδικά στο System.

Αν υπάρχει τρόπος να μπεις σε TWRP Recovery να κάνεις τα παρακάτω...

• Θα μπεις σε TWRP Recovery
      • Θα πας στα Mount
      • Θα επιλέξεις να είναι ενεργό και το System
      • Μετά θα γυρίσεις στο αρχικό μενού και θα πας στα Advanced
      • Θα επιλέξεις το Terminal
      • Θα πληκτρολογήσεις την εντολή df system
      • Θα σου βγάλει τα μεγέθη του System και εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι πόσα ελεύθερα MB έχει (Available)

Ευχαριστώ πολυ θα το κανω και θα ενημερώσω καθως ολο το βραδυ εφαγε την μπαταρία απο το 82% χθες στις 4.30 το πρωι, καθως αλλο ενα ξενύχτι με βρήκε πανω στην υπόθεση....(σημερα κουτουλάω), σημερα ηταν κλειστό μαλλον απο τα bootloop εχασε ολη την μπαταρία....Οποτε μολις φορτίσει λιγο θα το κανω . Να ειστε καλα ολοι που βοηθάτε....
    • μετα τις τοσες προσπαθειες ειπα μηπως κλειδωσε ο bootloader αλλα ετρεξα την εντολη και πηρα αυτο το αποτέλεσμα αρα τουλαχιστον ξερω οτι ειναι ξεκλειδωτος...ακομα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Αν δεν του πεις εσύ να κλειδώσει δεν κλειδώνει έτσι απλά.. :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      τωρα εχω φτασει σε ενα σημείο οποια rom ειτε ελληνική ειτε oficial dev η stable να δουλευει αλλα οταν ειναι το καλωδιο usb πανω του συνδεμένο. Μολις το βγαλω κολαει το λειτουργικο και μετα κανει boot. Ειτε μετα με wipe ειτε οχι παλι αν δεν εχει το καλωδιο κολλαει.....Τι κολπο ειναι και παλι τουτο δεν ξερω. χθες τουλαχιστον σε καποια φαση με αυτή που ειχαμε βαλει την κινεζικη αγγλικη oficial ειχε δουλεψει εστω για καποια ωρα μεχρι που βαλαμε τα gapps. Τωρα μου κανει αυτο. Δεν ξερω εχω δοκιμασει οδηγους και οδηγους....το μονο που δεν το ανοιξα ακομα υπαρχει ενας οδηγός που αποσυνδεεις την μπαταρια....και το usb...καπου το βρηκα στο en.miui.com αλλα αυτο γραφει ειναι οταν το τηλεφωνο δεν εχει fastboot edl και δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής ειανι αυτος εδω.....Αυτα τα νεότερα απο το μέτωπο...με το θηρίο.....

υπαρχει μια πιθανότητα να δουλευει εχοντας ενα pc μαζί σου συνδεμένο παντα με το τηλεφωνο ....αγκαλια...χαχαχα....Παρεπιτόντως αφου δουλευει μου ζητησε τωρα στην ch dev oficial να μου κανει ΟΤΑ αναβάθμιση πατησα και εγω ναι τι εχω να χασω???λες να περασει σωστα ???αν και δεν το πιστευω...εχω απογοητευτει...αλλα ποιος ξερει η ελπιδα πεθαίνει τελευταια....χαχα...Λοιπον το κανω και αυτο...αντε να δουμε....τι αλλο θα κανω...
    • το κινητο ειναι μια χαρα παιδια, απλως ζεστενεται παρα πολυ, υπερβολικα πολυ.. σε σημειο που το κλεινω εντελως για να κρυωσει και το ανοιγω μετα....
    • Κάτι δεν πάει καλά τότε άμα χρειάζεται να το κλήσεις για να κρυώσει :(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Κάτι δεν πάει καλά τότε άμα χρειάζεται να το κλήσεις για να κρυώσει :(
      δεν ξερω τι συμβαινει :(