Redmi note 3 pro (snapdragon) ειναι η συσκευή και ειναι φιλου εγω εχω το mi4c ως κυρια συσκευή....το προφιλ ειναι απο το mi3 δεν το αλλαξα που ειχα πριν. ...Unlock εχω κανει ηδη και ειχα περασει την 6.5.26 η οποια μπηκε μια χαρα δουλεψε για μια μερα και την επομενη το μεσημερι αρχισε τα κουλα. To touch ξαφνικα σταματησε και οταν το εκλεισα αρχισε τα boot loop ειτε στο Mi logo ειτε λιγο ποιο περα στο στησιμο της ρομ στο system....Ο/H Souits έγραψε:
Εγώ που διάβασα όλο το νήμα δεν βλέπω να μας αναφέρουν πουθενά και οι δύο φίλοι τα κινητά τους(μοντέλα εννοώ γιατί άλλα λέει στο προφίλ και σε άλλο section είναι το νήμα) ούτε τι διαδικασίες έχουν κάνει με το που το πήραν στα χέρια τους ούτε ξεκαθάρισαν εάν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader(official unlock or?)(εάν ξέρουν τι είναι αυτό που λέω) και γενικός δίνουμε οδηγίες στα τυφλά......Οπότε ας ξεκαθαρίσει ο καθένας τι έχει κάνει και που βρίσκετε και να μην κάνει του κεφαλιού του εάν δεν ξέρει, άπλα θα περιμένει οδηγίες από εμάς βήμα βήμα και θα συνεχίζει....γιατί εάν δεν γίνετε έτσι όπως το λέω μπορεί να είναι 2 βήματα μπροστά(από μόνος του) και εμείς να δίνουμε 2 βήματα πίσω και πέφτει σκάλωμα μετά. Άντε να δούμε.
ta αλλα βηματα εχουμε πει τι καναμε με τον lallasgr και τον michael. Αν μπορει ο οποιοσδηποτε εχει μια ιδεα παει τριτη μερα αυριο και δεν ξεκολησε απο το brick...