Διαφήμιση

Mi Band 2: The New Successor!

• Review
    • τις τελευταιες μερες σκεφτομαι σοβαρα για την αγορα ενος miband2...
      αξιζει σαν αγορα η να κοιταξω για αλλον tracker?

βασικα, καλυτερα mi band 1s ή mi band 2? με βαση το site fitness-trackers.specout.com/
      η διαφορα που εχουν ειναι οτι το 1s εχει :

Activity/Inactivity

This feature alerts the user when he/she has been inactive (stationary) for a certain period of time, reminding the user to move around. Once the user moves around for a few minutes, the inactivity timer will reset.

και απο εκει κ περα η μπαταρια που κραταει πολυ περισσοτερο επισης στο 1s..
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

τις τελευταιες μερες σκεφτομαι σοβαρα για την αγορα ενος miband2...
      Το mi band είναι 2ο παγκοσμίως σε πωλήσεις, οπότε μάλλον αξίζει! ->
      Το Xiaomi MI Band 2 πουλάει σε τριπλάσια ποσότητα από το Apple Smartwatch! | Itech news

τις τελευταιες μερες σκεφτομαι σοβαρα για την αγορα ενος miband2...

βασικα, καλυτερα mi band 1s ή mi band 2? με βαση το site fitness-trackers.specout.com/
      η διαφορα που εχουν ειναι οτι το 1s εχει :

Activity/Inactivity

This feature alerts the user when he/she has been inactive (stationary) for a certain period of time, reminding the user to move around. Once the user moves around for a few minutes, the inactivity timer will reset.

και απο εκει κ περα η μπαταρια που κραταει πολυ περισσοτερο επισης στο 1s..

Το ένα έχει οθόνη το άλλο Όχι. Αυτό που γράφεις είναι θέμα software οπότε το έχουν κι τα 2; θεωρητικά έχει καλύτερο σεονσορα το 2 ( και πιο αξιόπιστο;;)

Το ένα είναι απλά μικρότερο κι κρατάει περισσότερο η μπαταρία (κι πιο φθηνό φυσικά)

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα παιδια. Καταφερε καποιος να ενεργοποιησει την αναγνωριση κλησης? Οτι και οποια εκδοση περασα δεν το καταφερα. Τωρα εχω την 2.2.8 με 1.0.1.21. Ευχαριστω πολυ

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βασικα, καλυτερα mi band 1s ή mi band 2?

Επειδή τα έχω και τα δύο, θεωρώ ότι το 2 έχει καλύτερο αλγόριθμο μέτρησης βημάτων. Όχι οτι του 1s είναι κακός, αλλά του 2 είναι πιο "σφιχτός" και πιο ακριβής.
      Επίσης, η μπαταρία και στα δύο, χωρίς να είναι μόνιμα ενεργοποιημένος ο καρδιακός μετρητής, μου κρατάει πάνω από 40-45 ημέρες, όταν κάποια άλλα, πολύ πιο ακριβά, μετά βίας φτάνουν τις 15 μέρες.
    • ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. οποτε προχωραω σε αγορα του miband2...

edit......υπαρχει απλη εκδοση.. κ global??
    • Ο/H gthom έγραψε:

Καλημερα παιδια. Καταφερε καποιος να ενεργοποιησει την αναγνωριση κλησης? Οτι και οποια εκδοση περασα δεν το καταφερα. Τωρα εχω την 2.2.8 με 1.0.1.21. Ευχαριστω πολυ

Εγω τα καταφερα με 3η εφαρμογη. Συγκεκριμενα την Notify & Fitness mi band pro, οπου ακολουθωντας βημα βημα το tutorial που βρήκα μεσα σε καποια επιλογη... (βηματα: κινεζικηε κδοση myfit, κινεζικα στο κινητο, αναβαθμιση miband 2 στην τελευταια κινεζικη, ενεργοποιηση αναγνωρισης κλησης, επαναφορα γλωσσας στο κινητο στα ελληνικα, επιλογη αναγνωρισης κλησης μεσα στο προγραμμα notify...). Με αυτα εχω κανονικα αναγνώριση κλησης στις επαφες που εχω αποθηκευμενες με ονομα και εμφανιζει και ελληνικους χαρακτηρες εκτος του τελικου ς που φαινεται ως ερωτηματικο. Εμφανιζει τους 9 πρωτους χαρακτηρες της επαφης. Με αλλη εφαρμογη πριν λιγες μερες (mi bamd tools) ειχα βαλει αναγνωριση κλησης τηλ.αριθμου οπου εδειχνε τα ψηφια του τηλεφωνου ανα 3.

Στάλθηκε από το FRD-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα. Μπορεις να δωσεις ενα λινκ απο που κατεβασες την εφαρμογη? Οποιες και να κατεβασα και να εβαλα δεν εκανε τιποτε. Στην τελευταια την Mi Fit 2.2.8.12 δεν συγχρονιζοταν με τιποτε. Ευχαριστω

• Καλημέρα είμαι με την 2.2.7 από το play store και δεν υπάρχει δόνηση σε εισερχόμενη κλήση όταν η επαφή είναι καταχωρημένη στα ελληνικά. Το παρατήρησε κάνεις άλλος;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H tkvkp έγραψε:

Καλημέρα είμαι με την 2.2.7 από το play store και δεν υπάρχει δόνηση σε εισερχόμενη κλήση όταν η επαφή είναι καταχωρημένη στα ελληνικά. Το παρατήρησε κάνεις άλλος;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      μα (αν δε κάνω λάθος) στην 2.2.7 που έχεις (και παλιό firmare φυσικά) δεν παίζει ρόλο η επαφή αφού δεν έχει "αναγνώριση" αυτής , μόνο την κλήση αναγνωρίζει
      μήπως έχεις επιλεγμένο το "don't notify about unknown numbers" και παθαίνει κοκομπλόκ ; :)

τρέχεις και άλλο πρόγραμμα ή μόνο το mi fit ;
    • @kodorevi8ulis δεν μιλάω για εμφάνιση του ονόματος. Έχω εικόνα τι παίζει με τις εκδόσεις, firmware, new features κλπ. Δεν έρχεται ειδοποίηση στο band. Όλες οι άλλες ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά.
      Ουσιαστικά το θεωρώ bug της εφαρμογής ή του firmware.
      Δοκίμασα ότι μπορούσα μέσα από την εφαρμογή αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μόνο όταν άλλαξα το όνομα του καλουντος από ελληνικά -> σε λατινικούς χαρακτήρες, τότε ξεκίνησα να δέχομαι την ειδοποίηση της εισερχόμενης κλήσης με δόνηση στο band.
      Μόνο το Mi fit έχω. Δεν έχω βάλει κάτι άλλο. Με καλύπτει...με κάλυπτε...
      Μα το μπ@ρδ@λ@!!!!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • δεν είπα για εμφάνιση κι εγώ :)
      μήπως έχεις ενεργό το "don't notify about unknown numbers" και προσπαθεί να δει τις επαφές και λόγω ελληνικών δεν χτυπάει γενικά ;