Εγώ δεν είπα αυτό...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓιατρέ δεν ξέρω αν τα εχει. ο πωλητής μου ειπε οτι την εφαρμογη την κατεβάζεις απο το playstore το ιδο διάβασα και στις Ελληνικές οδηγίες που βρήκα στην σελίδα MANUAL 06 2017 MAR 03 XIAOMI Mi Band 7x 4Hcm TINY_28pag_Print.pdfΟ/H maddoctor έγραψε:
Ο/H garefal έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Παντού δουλεύει. Απλώς τα γράμματα με τόνο τα δείχνει με ρωτηματικόΟ/H garefal έγραψε:
Μετά την αναβάθμιση σε 2.3.0 η αναγνώριση κλήσης δουλεύει για τις επαφές όπου ειναι στα αγγλικά ?
Αλλά τις ελληνικές γραμματοσειρές δεν τις δείχνει με τίποτα σωστά?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπον δοκιμασα οτι μου ειπες αλλα τιποτα!!Ο/H maddoctor έγραψε:
Έκανες αυτό που σου είπα? Δοκίμασε να κάνεις unpair από την εφαρμογή, απεγκατέστησέ την μετά, κάνε καθαρισμό μέσα από την ασφάλεια, ώστε να καθαρίσει ότι υπόλοιπο μπορεί να υπάρξει, εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής, ανοίγεις BT και μέσα από την εφαρμογή ΜΟΝΟ, προσπαθείς να κάνεις pair. Reset ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις. Εάν δεν πιάσει αυτό που λέω, δοκίμασε με firmware downgrade που γράφω στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής του Mi Fit πως γίνεται, μήπως και ξεκολλήσει και συνδεθεί.Ο/H petran07 έγραψε:
Δεν συνδέεται με τιποτα και σε κανενα κινητο!!!Υπαρχει τροπος να κανω ενα reset!!!!
Αυτο που σου λεει να κανεις....το εχεις συνδεσει και σε αλλο τηλεφωνο δικο σου ή καπου αλλου ή καποιος αλλος φιλος σου ισως........προσπαθησε να θυμηθεις......καντο upair απο εκεινη την συσκευη και μετα συνδεσε το με το δικο σου!!Ο/H petran07 έγραψε:
Λοιπον δοκιμασα οτι μου ειπες αλλα τιποτα!!τωρα ειδα οτι μου λεει οτι το (band ειναι σε συνδυασμο με ενα αλλο προσωπο.ζητηστε τους να διακοψετε τη συζευξη και δοκιμαστε ξανα!!!!!)Ο/H maddoctor έγραψε:
Έκανες αυτό που σου είπα? Δοκίμασε να κάνεις unpair από την εφαρμογή, απεγκατέστησέ την μετά, κάνε καθαρισμό μέσα από την ασφάλεια, ώστε να καθαρίσει ότι υπόλοιπο μπορεί να υπάρξει, εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής, ανοίγεις BT και μέσα από την εφαρμογή ΜΟΝΟ, προσπαθείς να κάνεις pair. Reset ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις. Εάν δεν πιάσει αυτό που λέω, δοκίμασε με firmware downgrade που γράφω στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής του Mi Fit πως γίνεται, μήπως και ξεκολλήσει και συνδεθεί.Ο/H petran07 έγραψε:
Δεν συνδέεται με τιποτα και σε κανενα κινητο!!!Υπαρχει τροπος να κανω ενα reset!!!!
τι μπορω να κανω?firmware downgrade δεν μπορω να κανω γιατι δεν μπορω να το συνδεσω!!!!!
please!!
Λοιπον το προβλημα μαλλον ειναι οτι πριν το ειχα συνδεση σε ενα lg g2 που ειχα αλλα μου επαθε ζημια και δεν ανοίγει ουτε το wifi ουτε το bluetooth!!!!Ο/H maddoctor έγραψε:
Εάν δεν το έχεις δώσει αλλού, πάρε όλα τα κινητά σου που έχουν μέσα το mi fit και πάτα unpair/αποσύνδεση.
Xiaomi Mi Band data extraction, analytics and Google Fit sync toolsΟ/H igavio έγραψε:
Επειδη εχω ενα κολλημα με τα δεδομενα ΜΟΥ, να τα μπαινοβγαζω απο το Mi Band 2 σε κινητο, Excel, ή ο,τι αλλο μου ρθει, και να τα προβαλω / επεξεργαζομαι ως txt / csv
ο μονος τροπος ειναι Notify & Fitness ?????????