Απέκτησα κι εγώ το εν λόγω band χθες. Η πρώτη μέτρηση ύπνου δεν ήταν ακριβής. Όμορφο gadget όμως.
Mi Band 2: The New Successor!
- Review
-
-
Ο/H petran07 έγραψε:
Λοιπόν πήγα σε ένα φίλο που έχει το Redmi note 3 και έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή από το playstore και δούλεψε κανονικά....... Λοιπόν μόλις συνδέθηκε έκανε ενημέρωση λογισμικού και όλα καλά.....
Το θέμα είναι ότι πήγα στο δικό μου αφού έκανα unpair από του φίλου και δεν συνδέεται και πάλι ενώ έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση....
Δοκίμασα και την εφαρμογή Mi Fit 2.2.9 for firmware downgrade only και πάλι δεν συνδέεται... Τι άλλο μπορώ να κάνω?
Κανεις ρε παιδια!!!
μου έρχεται να το πετάξω !!!!!
-
Ο/H petran07 έγραψε:
Ο/H petran07 έγραψε:
Λοιπόν πήγα σε ένα φίλο που έχει το Redmi note 3 και έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή από το playstore και δούλεψε κανονικά....... Λοιπόν μόλις συνδέθηκε έκανε ενημέρωση λογισμικού και όλα καλά.....
Το θέμα είναι ότι πήγα στο δικό μου αφού έκανα unpair από του φίλου και δεν συνδέεται και πάλι ενώ έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση....
Δοκίμασα και την εφαρμογή Mi Fit 2.2.9 for firmware downgrade only και πάλι δεν συνδέεται... Τι άλλο μπορώ να κάνω?
Κανεις ρε παιδια!!!
=============== Μαρ 28th 2017, 3:00pm ===============
Ο/H hellenicsun έγραψε:
Απέκτησα κι εγώ το εν λόγω band χθες. Η πρώτη μέτρηση ύπνου δεν ήταν ακριβής. Όμορφο gadget όμως.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H petran07 έγραψε:
Ο/H petran07 έγραψε:
Κανεις ρε παιδια!!!
=============== Μαρ 28th 2017, 3:00pm ===============
Ο/H hellenicsun έγραψε:
Κοιτα τωρα προσπαθω να το συνδεσω σε ενα Leeco pro 3 που αγορασα και δεν συνδεεται !!! το θεμα ειναι οτι δεν συνδεεται και στης γυναικας μου το redmi note 3 pro!!!
υπαρχει περιπτωση να φταιει ο λογαριασμος στην Xiaomi!!!!! -
Ο/H petran07 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αφού συνδέθηκε σε άλλο κινητό, δεν φταίει το mi band, αλλά το κινητό σου. Δες ρυθμίσεις ΒΤ, σβύσε την εφαρμογή από το κινητό σου, τρέξε τον καθαρισμό της MIUI, μπες σε recovery και τρέξε clean cache/dalvnik και σας ύστατη λύση κάνε καθαρισμό δεδομένων στο MiHome (μία λέξη με ένα κόκκινο εικονίδιο). Κάποιο απ' όλα αυτά θα σου ξεμπλοκάρει το κινητό και θα συνδεθεί με το mi band σου.=============== Μαρ 28th 2017, 3:00pm ===============
Μετά την 3-4 φορά σταθεροποιείται...
υπαρχει περιπτωση να φταιει ο λογαριασμος στην Xiaomi!!!!!
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H petran07 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αφού συνδέθηκε σε άλλο κινητό, δεν φταίει το mi band, αλλά το κινητό σου. Δες ρυθμίσεις ΒΤ, σβύσε την εφαρμογή από το κινητό σου, τρέξε τον καθαρισμό της MIUI, μπες σε recovery και τρέξε clean cache/dalvnik και σας ύστατη λύση κάνε καθαρισμό δεδομένων στο MiHome (μία λέξη με ένα κόκκινο εικονίδιο). Κάποιο απ' όλα αυτά θα σου ξεμπλοκάρει το κινητό και θα συνδεθεί με το mi band σου.=============== Μαρ 28th 2017, 3:00pm ===============
Μετά την 3-4 φορά σταθεροποιείται...
-
Γιατί να φταίει ο λογαριασμός? Στο άλλο κινητό συνδέθηκε με άλλο λογαριασμό?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Δεν μπορώ να το εξηγήσω....
Σήμερα θα πάω στον φίλο να συνδεθώ από το κινητό του αλλά από το δικό μου λογαριασμό mi......
=============== Μαρ 28th 2017, 6:40pm ===============
Λοιπόν ήρθα στον φίλο έκανα σύνδεση με το δικό του κινητό τον δικό του λογαριασμό mi και όλα καλά... Κάνω unpair το ρολογακι και απόσύνδεση του λογαριασμού του mi και βάζω τα στοιχεία του δικού μου λογαριασμό mi και δεν συνδέεται.......
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..... -
Ο/H petran07 έγραψε:
Δεν μπορώ να το εξηγήσω....
Σήμερα θα πάω στον φίλο να συνδεθώ από το κινητό του αλλά από το δικό μου λογαριασμό mi......
=============== Μαρ 28th 2017, 6:40pm ===============
Λοιπόν ήρθα στον φίλο έκανα σύνδεση με το δικό του κινητό τον δικό του λογαριασμό mi και όλα καλά... Κάνω unpair το ρολογακι και απόσύνδεση του λογαριασμού του mi και βάζω τα στοιχεία του δικού μου λογαριασμό mi και δεν συνδέεται.......
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.....
Γίνε VIP!!!
Στον λογαριασμό μου μπαίνω κανονικά από υπολογιστή πως μπορώ να σβήσω τα δεδομένα του λογαριασμού μου γιατί τον χρειάζομαι που είναι συνδεδεμένος στον τηλεφωνικό αριθμό μου...
-
Ο/H petran07 έγραψε:
Στον λογαριασμό μου μπαίνω κανονικά από υπολογιστή πως μπορώ να σβήσω τα δεδομένα του λογαριασμού μου γιατί τον χρειάζομαι που είναι συνδεδεμένος στον τηλεφωνικό αριθμό μου...
Γίνε VIP!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0