Έχει δοκιμασει κάνεις ασύρματη φορτιση σε redmi note 3 pro ? Επίσης η μαγνητικές βάσεις αυτοκινήτων που έχουν βγει κρατάνε κανονικά το κινητό στην θέση τού ?
Ασύρματη φόρτιση κ μαγνητική βάση αυτοκινήτου
-
-
Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Έχει δοκιμασει κάνεις ασύρματη φορτιση σε redmi note 3 pro ? Επίσης η μαγνητικές βάσεις αυτοκινήτων που έχουν βγει κρατάνε κανονικά το κινητό στην θέση τού ?
Το Redmi Note 3 pro δεν έχει nfc και δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Υπάρχουν κάτι πραγματάκια που μπαίνουν στο USB και μέσα στην θήκη κινητού και μπορείς να έχεις. Βέβαια για μένα δεν αξίζει. -
Υπάρχει μαγνητική βάση που υποστηρίζει κ ασύρματη φορτιση για το αυτοκίνητο. Επίσης βολεύει κ για όταν ανοίγεις το gps γι'αυτό ρωταω. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας μου πει
-
-
φίλε αν γράψεις wireless charging car holder θα σου βγάλει πάρα πολλά στο browser σου
-
Παίζει να έχει το κινητό μας ασύρματη φόρτιση;
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συμφωνα με το ποστ Νo2 του 3ftw δεν εχει.
-
-
Εχω κανει επεξεργασια του ποστ
-
Δεν έχει ασύρματη φορτιση αλλά υπάρχει ασύρματο module που συνδέεται στην θύρα φορτισης τού κινητού κ γυρίζει στην πλάτη τού κινητού κ αφού βάλεις θηκη δεν φαίνεται τίποτα.
Οπότε κ αγοράζεις βαση αυτοκινήτου ασύρματης φόρτισης .Αντε κ μια επιτραπέζια βάση για το σπίτι κ είσαι τούμπανο -
Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Δεν έχει ασύρματη φορτιση αλλά υπάρχει ασύρματο module που συνδέεται στην θύρα φορτισης τού κινητού κ γυρίζει στην πλάτη τού κινητού κ αφού βάλεις θηκη δεν φαίνεται τίποτα.
Οπότε κ αγοράζεις βαση αυτοκινήτου ασύρματης φόρτισης .Αντε κ μια επιτραπέζια βάση για το σπίτι κ είσαι τούμπανο
Και πού το βρίσκουμε αυτό το gadget φίλτατε;
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Προφανώς εννοεί κάτι τέτοιο... Universal Qi Wireless Charging Charger Receiver Module F Micro USB Mobile Phone | eBay
Το έψαχνα κι εγώ πριν μέρες αλλά όλα τα pads που βρίσκω στο ebay δίνουν έξοδο 1Α, ενώ ο φορτιστής τοίχου δίνει 2Α. Μήπως δεν επαρκεί για φόρτιση; Αν κάποιος έχει βρει pad και βάση (σπιτιού ή αυτοκινήτου) με 2Α απόδοση ας ποστάρει να μας φωτίσει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0