[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
κανονικα δουλευει
Μήπως να κάνω factory reset και να την περάσω ξανά?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
την 6.6.13 μπηκες στο ρεκοβερυ την εκανεσ ινσταλλ?Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
την 6.6.13 μπηκες στο ρεκοβερυ την εκανεσ ινσταλλ?
Την 6.6.13 την είχα περασμένη και δούλευε κανονικά. Εχω πάρει ένα back up και αφού δεν περνάει η 6.6.16 την κάνω restore.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τωρα σε πιο σταδιο εισαι?Official Miui Global Beta Tester
-
Ο/H manospr έγραψε:
πανε στο εδω Xiaomi MIUI Official Forum κατεβασε αυτο Xiaomi Mi 5 Latest China Developer Version Fastboot File Download
ειναι η φαστβοοτ για το μι5 μετα περασε το twrp κια μετα ινσταλλ την ρομ την ελλινικη εαν θεθς να κανεια απο την αρχη!!!Official Miui Global Beta Tester
-
Ας μου πει κάποιος ρε παιδιά τα δεδομένα καταναλώνουν πολύ μπαταρία γιατί σε σκαρτη ώρα έφαγε πάνω από 20% ή να το πετάξω στη θάλασσα που είμαι και διπλα να το δροσισω κιόλας που δεν πιάνεται;;;;;
" Γεωπόνος”
-
ναι αλλά εάν φλαράρει στο mi5 με fastboot την official rom θα κλειδώσει ο bootloader
Edit: εχει σχέση η ρομ 6.6.16 με την μπαταρία και τα δεδομένα όπως λέει ο φίλος ποιο πανω γιατί και εγω που ειμαι εχθές και σήμερα στην θάλασσα με δεδομένα 4G οντως την ρουφάει. Με την 7.3.10 δεν το είχα προσέξει.Mi 11i 8/256 -
-
thanks ....Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα