[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
άρα δεν έχω ροοτ και πρέπει να φλασαρω το supersu.zip??
-
Ο/H fanatic έγραψε:
Ο/H Souits έγραψε:
@MIUI_ART αναφέρω drain στην "fixed" 6.6.17 από no deep sleep mode στο Kenzo τουλάχιστον. Με την όχι preroot έκδοση δεν είχα θέμα.... Με το που έβαλα την preroot άρχισε. Δεν είδα κάποιο drain τύπου "shell" αλλά αρνητε να μπει σε deep sleep. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το γ@μω supersu.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Προς όλους τους κατόχους των Mi-5 (Gemini)
Επειδή παρατηρήθηκε αδυναμία εγκατάστασης της ROM, είδαμε πως υπάρχει λάθος MD5Sum στο AndroidFileHost από αυτό που πραγματικά είναι.
Αυτό σημαίνει πως η ROM είναι Corrupted στο AndroidFileHost και προχωρήσαμε στην αντικατάστασή της.
Δοκιμάστε να την κατεβάσετε εκ νέου από τον σύνδεσμο που βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Πάρτε ένα Nandroid Backup από το Twrp Recovery πριν από το Flash της ROM και κάντε την Flash πάνω από την 6.6.13 που έχετε ήδη.
-
Το πρωί την έβαλα και εγώ για την ώρα ένα μικρό κόλλημα έγινε με μια επανεκκίνηση. Τα υπόλοιπα όλα καλά θα δούμε τις επόμενες μέρες περισσότερα. Μπράβο στα παιδιά για την v8.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H LeonTsi έγραψε:
άρα δεν έχω ροοτ και πρέπει να φλασαρω το supersu.zip??
-
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Ένα bug στην μετάφραση στις πρόσφατες εφαρμογές. Αν σύρεις προς τα κάτω μία εφαρμογή, το κλείδωμα και οι πληροφορίες κουτουλανε το ένα πάνω στο άλλο.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν συγχρονίζει το άλμπουμ με το mi account
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Επειδή παρατηρήθηκε αδυναμία εγκατάστασης της ROM, είδαμε πως υπάρχει λάθος MD5Sum στο AndroidFileHost από αυτό που πραγματικά είναι.
Αυτό σημαίνει πως η ROM είναι Corrupted στο AndroidFileHost και προχωρήσαμε στην αντικατάστασή της.
Δοκιμάστε να την κατεβάσετε εκ νέου από τον σύνδεσμο που βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Πάρτε ένα Nandroid Backup από το Twrp Recovery πριν από το Flash της ROM και κάντε την Flash πάνω από την 6.6.13 που έχετε ήδη.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα