Φιλε Bodai πάντα άμεσος και συγκεκριμένος.... ισχύει και για μένα να φλασαρω το supersu.zip από twrp?Ο/H Bodai έγραψε:
[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ατο που δεν βρηκα πουθενα εινα αυτο.. υπαρχει η τσαμπα κανω scanner το κινητο
και χαθηκε και η εφαρμογη τηλεχειριστηριο με το IR
-
μόλις την πέρασα και εγώ σε Redmi 2 2014813 , factory reset και install , όλα καλά μέχρι στιγμής , πρώτες εντυπώσεις καλές , πολύ smooth , είδομεν στη συνέχεια , να είναι καλά το team , πολλά μπράβο
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
τελικά δεν έχω καταλάβει στο hongmi πρέπει να φλασάρουμε και το supersu που μπάινει με την ρομ στον εσωτερικό χώρο για να δουλεύει το root manager? Γιατί σε μένα έτσι σκέτο δεν δουλεύει μου βγάζει την εντολή επέτρεψε ή άρνηση και το "επέτρεψε" δεν πατιέται. Έχω την modded αν παίζει κάνα ρόλο. Καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά back up. Τι λέτε? Να το φλασάρω ή κάτι μου διαφεύγει?
-
-
Ο/H petran66 έγραψε:
Παιδες,εβαλα κι εγω στο Mi-MAX hydrogen μου τη ρομ,αλλα δε ξερω αν μπηκε σωστα!Δυο φορες τη περασα για να μαι σιγουρος μεσω twrp.Εχω Ελληνικο μενου κανονικα,αλλα δε βλεπω να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (με κεφαλαια),ουτε ειναι το supersu.zip στην εσωτερικη μνημη,ουτε στις ρυθμισεις των ηχων βλεπω να υπαρχει το dolby atmos ουτε πουθενα!!Επισης στο σχετικα με τη συσκευη γραφει Miui 8 by xiaomi.eu 6.6.16 Developer.Δε θα επρεπε να γραφει gr κπλ.?
Κάποιος να μου πει κι εμένα σχετικά με αυτό που αναφέρω μπορεί??
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Souits έγραψε:
@MIUI_ART αναφέρω drain στην "fixed" 6.6.17 από no deep sleep mode στο Kenzo τουλάχιστον. Με την όχι preroot έκδοση δεν είχα θέμα.... Με το που έβαλα την preroot άρχισε. Δεν είδα κάποιο drain τύπου "shell" αλλά αρνητε να μπει σε deep sleep. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το γ@μω supersu.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε εμένα πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα battery drain. Κοιμάται κανονικά... Στις 8-9 ώρες με wifi και 4g πάντα ανοιχτά, χάνει 3% το πολύ...
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Σε redmi note 2 δεν δουλεύουν τα led ειδοποίησεων και η εφαρμογή της Αναφωνίσης (διαβάζει τις επαφές,δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα )
Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό με τα led? -
Την πέρασα και εγώ στον παππού , όλα μια χαρά το μονο πρόβλημα που εχει ειναι οτι ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία
-
-
-
δικιμασε να βάλεις από ευρωπαϊκό φόρουμ , εμένα μπήκε με την πρώτη και μετά από πάνω την ελληνική
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα