υπέροχη δουλειά παιδιά όλα δουλεύουν ρολόι πλην της αριθμομηχανής που δεν υπάρχει πλεον
[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
τελικά δεν έχω καταλάβει στο hongmi πρέπει να φλασάρουμε και το supersu που μπάινει με την ρομ στον εσωτερικό χώρο για να δουλεύει το root manager? Γιατί σε μένα έτσι σκέτο δεν δουλεύει μου βγάζει την εντολή επέτρεψε ή άρνηση και το "επέτρεψε" δεν πατιέται. Έχω την modded αν παίζει κάνα ρόλο. Καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά back up. Τι λέτε? Να το φλασάρω ή κάτι μου διαφεύγει?
-
-
Ο/H manospr έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
οχι δεν το είχα στο αυτόματο αλλά με το που έβαλα εκεί σταμάτησε να τρεμωπαιζει φίλε..... επίσης έχω να πω πως παίρνει φωτιά με τη παραμικρή χρήση.
" Γεωπόνος”
-
-
-
οκ... πατα το vol+ και power μπανεις στο twrp??
εαν ναι ξανα κανε ινταλλ την ρομOfficial Miui Global Beta Tester
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H manospr έγραψε:
Εχω περάσει και το recovery image από την ίδια την Rom, αλλά τίποτα. Σε εσένα δουλεύει?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
κανονικα δουλευειOfficial Miui Global Beta Tester
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Στην πρώτη MIUI 8 πρέπει να έχουν εγκαταστήσει καλαμάκι για να ρουφάει έτσι την μπαταρία δεν εξηγήται αλλιώς.
Επίσης ξανά αναφέρω θέμα με την φωτεινότητα..... παίζει μόνη της όταν της έρθει.......το έχει και κάποιος άλλος;
Και εγώ έχω αναφέρει τα ίδια προβλήματα για το Mi4c. Ή μπαταρία χάνει 5-6% την ώρα ενώ είναι σε κατάσταση αναμονής. Το gsam battery μου έδειξε ότι χθες όλη την ημέρα δεν μπήκε καθόλου σε deep sleep. Όσο για την φωτεινότητα από την τελευταία miui 7 και σε αυτή φυσικά ή φωτεινότητα στον ίδιο ακριβώς χώρο με της ίδιες συνθήκες μετά της οκτώ το απόγευμα κάνει τρελά (αδύνατο να δεις την οθόνη)με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να βγάζω την αυτόματη φωτεινότητα. Στο παρελθόν ποτέ δεν είχα θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα