Αυτό θα κάνω όταν πάω σπίτι όμως. Το κινητό είναι του γιου μου. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. Θα ξαναενοχλήσω εάν δεν καταφέρω κάτι.
Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Καλησπέρα σας σήμερα έχω αυτο το πρόβλημα με την μπάρα ειδοποιήσεων να είναι σκοτινή το έχει και κάποιος άλλος αυτό το θεματάκι?
-
Ο/H Swthrhs Mpakogiwrgos έγραψε:
Καλησπέρα σας σήμερα έχω αυτο το πρόβλημα με την μπάρα ειδοποιήσεων να είναι σκοτινή το έχει και κάποιος άλλος αυτό το θεματάκι?
Αν θέλεις γύρνα πίσω στο Default της MIUI. -
Καλησπέρα σας έχω το mi max 3/64 και εχθές άλλαξα sim, και σήμερα που έβαλα πάλι την δικιά μου sim δεν μου δουλεύουν τα δεδομένα μήπως ξέρει κάποιος τι να κάνώ?? Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων
-
-
Σε ένα helium που έχω στα χέρια μου μου κάνει το εξής θέμα: το home button κυρίως αλλά και τα άλλα δύο κουμπιά,δεν ανταποκρίνονται πάντα,οπως επίσης και ή αφη του γενικά στην οθόνη δεν είναι τόσο καλή.Σερνεις προς τα κάτω και πάει δεξια πχ.Το τζαμακι του δεν είναι καλο ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο?
Παρατήρηση:το κάνει όταν το παταω με τον δείκτη. -
-
-
-
-
Και κάτι ακόμα.Ειχα άλλο ένα mi max το οποίο ήταν παραγωγής μαρτιο του 17,με αγγλικά έξω από το κουτί και κανονικό φορτιστη.Αυτο τώρα είναι παραγωγης ιουλιος του 16,κινεζικα απ'εξω και ο φορτιστής με ανταπτορα.Υπαρχει περίπτωση να είναι χειρότερη συσκευή σε ποιότητα πχ και αν ο ανταπτορας παίζει ρόλο(αρνητικό) στην φόρτιση και στην διάρκεια της μπαταρίας.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να ξαναγύρισω το mi max μου (3/64/652) σε official global stable ή developer για να παίρνω τις ενημερώσεις ota και κυρίως για να παίζουν google wallet και κάποιες εφαρμογές που δεν παίζουν σε rooted τηλέφωνα.Φαντάζομαι ότι για να γίνει αυτό περνάς fastboot global. Ξέρει κάποιος αν κλειδώνει ο boatloader μόλις την περάσεις ή αν γενικά πρέπει να κλειδώσει για όλα τα παραπάνω;
Επίσης επειδή δεν τις εχω δοκιμάσει ποτέ τις global (το είχα πάρει με official κινεζική και πέρασα αμέσως ελληνική), δουλεύουν όλα καλά gapps, sync κτλ?
Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0