Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Μαλλον Ναι, αποτι εχω δει μεχρι τωρα .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Καλησπέρα στην παρέα ,
Το Mimax 3/64 κανονικά δεν είναι η pro έκδοση ? Και αν ναι δεν θα έπρεπε να φορούσε τον cpu 652 ? Ρωτάω γιατί το cpu z μου δείχνει στο κινητό ότι έχω τον 650.
Ευχαριστώ -
Ο/H merlinios έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα ,
Το Mimax 3/64 κανονικά δεν είναι η pro έκδοση ? Και αν ναι δεν θα έπρεπε να φορούσε τον cpu 652 ? Ρωτάω γιατί το cpu z μου δείχνει στο κινητό ότι έχω τον 650.
Ευχαριστώ
-
Μολις εβαλα την 6.8.25 αν και η προηγουμενη ηταν εκπληκτικη, να δουμε και αυτη πως θα παει
-
Φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ .....
Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά και στην τελική χάνεται και το αρχείο της ROM που είχα κατεβάσει, οποτε τον έχω εγκαταλείψει αυτόν τον τρόπο .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Ο/H ktsak έγραψε:
Φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ .....
Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά και στην τελική χάνεται και το αρχείο της ROM που είχα κατεβάσει, οποτε τον έχω εγκαταλείψει αυτόν τον τρόπο .....
-
Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?Κώστας
Ο/H ktsak έγραψε:
Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?
Κώστας
Ο/H ktsak έγραψε:
Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?
Αν όχι την επόμενη φορά το βλέπουμε επιτόπου....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0