Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Μαλλον Ναι, αποτι εχω δει μεχρι τωρα .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Καλησπέρα στην παρέα ,
Το Mimax 3/64 κανονικά δεν είναι η pro έκδοση ? Και αν ναι δεν θα έπρεπε να φορούσε τον cpu 652 ? Ρωτάω γιατί το cpu z μου δείχνει στο κινητό ότι έχω τον 650.
Ευχαριστώ -
ετσι ελεγε και σε εμενα το cpu z φιλε μου, αμα βαλεις το x νομιζω που εβαλα μετα σου δειχνει κανονικα τον 652Ο/H merlinios έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα ,
Το Mimax 3/64 κανονικά δεν είναι η pro έκδοση ? Και αν ναι δεν θα έπρεπε να φορούσε τον cpu 652 ? Ρωτάω γιατί το cpu z μου δείχνει στο κινητό ότι έχω τον 650.
Ευχαριστώ
-
Μολις εβαλα την 6.8.25 αν και η προηγουμενη ηταν εκπληκτικη, να δουμε και αυτη πως θα παει
-
Φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ .....
Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά και στην τελική χάνεται και το αρχείο της ROM που είχα κατεβάσει, οποτε τον έχω εγκαταλείψει αυτόν τον τρόπο .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Μάλλον θα είναι κάποιο κόλλημα με τα Mount των Partitions στο TWRP Recovery.Ο/H ktsak έγραψε:
Φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ .....
Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά και στην τελική χάνεται και το αρχείο της ROM που είχα κατεβάσει, οποτε τον έχω εγκαταλείψει αυτόν τον τρόπο .....
-
Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?Κώστας
Ως πρώτο βήμα, αν έχεις καμμία SD_Card και βάζεις εκεί την ROM, βγάλε την και προσπάθησε να κάνεις Flash από τον εσωτερικό χώρο της συσκευής, στον οποίο και θα έχεις βάλει την ROM. (Στο επόμενο Update)Ο/H ktsak έγραψε:
Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?
-
Δεν φοράω SD. Κατευθείαν στην εσωτερική μνήμη τη βάζω και κάνω flash .....Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ως πρώτο βήμα, αν έχεις καμμία SD_Card και βάζεις εκεί την ROM, βγάλε την και προσπάθησε να κάνεις Flash από τον εσωτερικό χώρο της συσκευής, στον οποίο και θα έχεις βάλει την ROM. (Στο επόμενο Update)Ο/H ktsak έγραψε:
Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?

Κώστας
Αν λύθηκε το πρόβλημά σου τίποτα.Ο/H ktsak έγραψε:
Οποτε τι κάνουμε ? ΟΕΟ ?
Αν όχι την επόμενη φορά το βλέπουμε επιτόπου....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0