ειχαν γραψει εδω στο σαιτ, οτι το mi ps suite, Δεν δουλευει σε android 6.0.. κατι τετοιο.. Ας ελπισουμε οτι θα το στειλουν το 4/128, απο το honorbuy..
Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
ειχαν γραψει εδω στο σαιτ, οτι το mi ps suite, Δεν δουλευει σε android 6.0.. κατι τετοιο.. Ας ελπισουμε οτι θα το στειλουν το 4/128, απο το honorbuy..
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
απο οτι εχω διαβασει, για honorbuy, το στελνουν σε 2 μερες. Ενημερωτικα το 3/64 μου το ειχαν στειλει σε 5 μερες. Υπαρχουν καποιοι που παρελαβαν σε 2 μερες, γιαυτο και τα 35 δολλαρια μεταφορικα. Πιστευω οτι μεχρι Παρασκευη θα το εχω. Το σπασιμο ειναι, δεν απαντουν στα email. Το 3/64 ηρθε Ιταλια> Γερμανια> Ελλαδα.
-
αγορασα το προγραμμα, αντικλεπτικο, cerberus. Μπορει καποιος να μου μεταφρασει την ρυθμιση για την μπαταρια. Ευχαριστω.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
αγορασα το προγραμμα, αντικλεπτικο, cerberus. Μπορει καποιος να μου μεταφρασει την ρυθμιση για την μπαταρια. Ευχαριστω.
Σημαίνει : Επίσης προτείνεται η αποδοχή των παρακάτω αδειών/εξουσιοδοτήσεων, για καλύτερη αξιοπιστίαΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Όσο έχουμε στο Mi Max Prime (4/128) Android marshmallow το pc suite δεν πρόκειται να το δει το κινητό... Όταν τώρα τυχουμε αναβάθμισης σε nougat (Android 7...), βλέπουμε τι θα γίνει.1.101.101,10
-
Ξέρουμε πότε θα βγει η stable με nougat εννοώ....
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν γνωρίζω bro...1.101.101,10
-
Λοιπον, επειδή τα πράγματα σήμερα πολύ με δυσκολεψαν, απευθύνομαι στους πιο έμπειρους, η σε οποιον το έχει αντιμετωπίσει και μπορεί να βοηθήσει ...
Έχω το 4/128 που φοράει Global Stable 8.2.1.0 (τη φορούσε από τη μανα του). Σήμερα αποφάσισα να ξεκλειδώσω bootloader και να βάλω TWRP και Ελληνική XTRV. Εμ έλα που δεν κατέστη δυνατόν ....
Δυστυχώς για την περίπτωση μου, από Global Stable σε Chinese Developer δεν βρήκα εγώ τουλάχιστον, πουθενά κανένα οδηγό σχετικα. Ούτε και αναφέρεται πουθενά ποια ακριβώς ROM πρέπει να βάλω. Δοκιμάσαμε τα πάντα, βρε τι Dev CN 7.3.9, βρε τι CN Dev 6.12.22, βρε τι Global Dev, ΤΙΠΟΤΕ !!!!
Βρε τι με adb fastboot, τι mi flash, τι pc suite, ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!
Γιαυτο λοιπόν παρακαλώ πολύ τους επαΐοντες (lallasgr ακούς ?), τι ROM να βάλω και πως (αν υπάρχει οδηγός, ακόμη καλύτερα) .....
Μέχρι τώρα όλοι οι οδηγοί αναφέρονταν σε CN/EN roms, οποτε έτσι είχα κάνει και γω την προηγουμενη συσκευή Mi MAx 3/64 που είχα πάρει. Τώρα όμως με την Global Stable ......... ???????Κώστας
μην γραφεις τετοια, γιατι εχω το 3/64 κλπ. Νομιζω σου ειχα δωσει ενα λινκ,, εγκατασταση XTVR σε ολες τις συσκευες χιαομι. Ξεκλειδωσε το bootloader αρχικα. Στο 3/64 περασα την ρομ XTRV, απο εδω το σαιτ, αφου εκανα wipe,, dalvik, cache, data, και κολλησε και δεν ανοιγε, οποτε ξανα wipe και το system, internal storage,, και παραδοξως δεν κολλησε, και δουλευει. Και εχω την Ελληνικη ρομ stable. αυτα.( στο 3/64 ειχα περασει stable global, που ειχε Ελληνικα, αλλα αλλαξα γνωμη, και περασα την Ελληνικη stable).
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Tον οδηγό που μου έδωσες, δεν .................
Εσύ από Global Stable πηγες σε XTRV Stable ?
Μέχρι τώρα πάντως δεν κατάφερα να περάσω τίποτε πάνω στην Global Stable ......Κώστας
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0