Καλησπέρα, έχω ενα (χοντρό) πρόβλημα στο Redmi Note 3. Χρησιμοποίησα το Titanium Backup για να απενεργοποιήσω αρκετές απ΄τις άχρηστες εφαρμογές που είχε το Redmi Note 3. Όλα καλα, αλλα μετά απο κάποιο καιρό (περιπου 2-3 βδομάδες) άρχισε το κινητό να μου πετάει μια ειδοποίηση που λέει "Unfortunately, Yellow Pages has stopped." Το θέμα είναι ότι εδώ και 3-4 μέρες την πετάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δλδ με το που ανοίγω το κινητό τη βγάζει, πατάω ΟΚ και την ξαναβγάζει αμέσως. Με λίγα λόγια το κινητό είναι έτοιμο για τοίχο. Πατώντας ΟΚ στιγμιαία μπορώ να κάνω tap (για να πάρω τηλ. ή να ανοιξω εφαρμογές) οπότε έχω ακόμα μια μικρή δυνατότητα χρήσης. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω, εκτός απο factory reset? (Δεν γίνεται γτ έχω εφαρμογές ebanking και άλλες για τη δουλειά που πρέπει οπωσδήποτε να έχω προσβαση. Έχω δοκιμάσει να κάνω restore απ΄το Titanium αλλά σε όλα τα apps μου βγάζει Restoring App+Data και κολάει εκεί (το χω αφήσει μέχρι 40-50 λεπτά και τπτ).
EDIT: Τελικά κατάφερα να πάρω backup και πέρασα την official 7.3.3 (fuck 7.0.19!!!!), μετά απο αρκετό ιδρώτα (έχει και 30 βαθμους βραδυάτικα γμτ). Αναμένω τώρα το unlock...
EDIT: Τελικά κατάφερα να πάρω backup και πέρασα την official 7.3.3 (fuck 7.0.19!!!!), μετά απο αρκετό ιδρώτα (έχει και 30 βαθμους βραδυάτικα γμτ). Αναμένω τώρα το unlock...