δεν υπηρχε μεσα η ρομ οταν στο twrp και εκανα reboot
[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H m@devill έγραψε:
Για να δει το ζιπ , ίσως έπρεπε να κάνεις ένα reboot σε recovery μέσα από το Twrp και μετά λογικά θα το έβλεπε ..
Ίσως φταίει και το Twrp που χρησιμοποιείς.
Αν δεν έχει ανοίξει το τηλ.. ακόμα δεν πιστεύω ότι θ'ανοιξει , εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά .. -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΩΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕredmi3 ΤΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ6.6.23,ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Η ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ play store ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ με δεδομενα ειτε με wifi!!!καποια λυση;;;
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H m@devill έγραψε:
Αν δεν έχει ανοίξει το τηλ.. ακόμα δεν πιστεύω ότι θ'ανοιξει , εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ..
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H m@devill έγραψε:
Για να δει το ζιπ , ίσως έπρεπε να κάνεις ένα reboot σε recovery μέσα από το Twrp και μετά λογικά θα το έβλεπε ..
Αν δεν έχει ανοίξει το τηλ.. ακόμα δεν πιστεύω ότι θ'ανοιξει , εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ..
@gkalen δεν έπρεπε να μπουτάρει στη ρομ που είχε; δεν διέγραψε τίποτα, πέρασε twrp και είδε ότι δεν έβλεπε μέσω twrp την ρομ που έβαλε στο ροοτ του κινητού.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Ο/H Geowrc έγραψε:
Παιδιά με την τελευταία Ρομ αφού την κάνω εγκατάσταση (την έκανα δύο φορές) μετά εξαφανίζεται η Ρομ σαν αρχείο(δεν υπάρχει πουθενά στο χώρο αποθήκευσης).
------------
ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το xposed , Μου λεει οτι ειναι εγκατεστημενο αλλα δεν λειτουργει , κλεινω το κινητο το ξαναβαζω ,.... και δεν ανοιγει το κινητο ... απλα φτανει στο Miui με τις 3 ... και γυριζει εκει ... μετα για να δουλεψει πρεπει να ξαναπερασω απο πανω τη ROM , ξερει κανεις τι φταιει ; -
@makis1024
Κανονικά θα έπρεπε να κάνει boot στη ρομ που είχε ...
Αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι δεν έκανε τα wipes και μετά έψαχνε το ζιπ και δεν το'βλεπε ..
@m@devill
Έκανες κάποιο wipe όταν μπήκες σε twrp ??
Ποιο twrp χρησιμοποιείς ??
@prekasg
Ίσως δεν είναι συμβατό το xposed που χρησιμοποιείς με τη Miui 8 .. -
@makis1024 Ο φιλος πρέπει να είχε official rom και αφού πέρασε twrp και έκανε reboot θέλει moded boot img για να ανοίξει
@m@devill μπες πάλι στο twrp Σύνδεσε το τηλ με το pc και περνά πάλι το zip της ρομ στη κάρτα του τηλ για να ξαναφλασαρειςYou may think you can fly - but you better not try -
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H m@devill έγραψε:
Proud member of xiaomi-miui.gr
-
@Thracia , έδωσε την συμβουλή του που ακούγεται πολύ λογική. Post 284. 15' πάτημα του power, να κλείσει και μετά vol+ και power παρατεταμένο πάτημα μόλις ακούσεις την δόνηση αφήνεις power button και κρατάς volume+ να μπεί σε recovery mode και ακολουθείς την συμβουλή.
Proud member of xiaomi-miui.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα