για να περασω αυτη τη ρομ απο την official κινεζικη που εχω πρεπει να ακολουθησω κατι συγκεκριμενο για τη συσκευη μου(mi5)?
γιατι βλεπω διαφορους οδηγους και δε ξερω τι ισχύει τελικα. με το miflash η απο το κινητο τη κανω εγκατασταση?
Ολα καλα, τρομερη η ρομ στο θεμα της μπαταριας (mi3) και γενικα ειναι πολυ smooth...!
To μονο θεμα που εχω παλι μετα απο πολυ καιρο με μια παλαιοτερη εκδοση ειναι οτι οταν κανω κληση με Bluetooth ακουω τον αλλον ποτε ποτε (ανα 15sec) με σπασιματα και διακεκομενο ηχο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
Σε redmi3 pro με gtv 6.5.26 (miui7) να δοκιμάσω αναβάθμιση χωρίς wipes κλπ?
Νομίζω είδα ότι κάποιοι το έκαναν με επιτυχία.
Δεν έχω όρεξη για σετάρισμα από την αρχή.
Σε redmi3 pro με gtv 6.5.26 (miui7) να δοκιμάσω αναβάθμιση χωρίς wipes κλπ?
Νομίζω είδα ότι κάποιοι το έκαναν με επιτυχία.
Δεν έχω όρεξη για σετάρισμα από την αρχή.
Εγώ το έκανα σε redmi note 2 prime χωρίς προβλήματα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει καποιος να βοηθησει πως να περασω την ελληνικη ρομ στο mi5? εχω την official κινεζικη 7.5.4 εχω ξεκλειδωσει τον bootloader και εχω κατεβασει την 6.6.30 τι πρεπει να κανω?
Σε redmi note 2 δεν δουλεύει και σε μένα ή αυτόματη φωτεινότητα..... ποιά εφαρμογή κάνουμε καθαρισμό δεδομένων? μήπως διορθωθεί ...
Στο δικο μου με 6.6.30 δουλευει μια χαρα ,antutu στα 50Κ ,την μπαταρια θα δω αφου κανει δυο κυκλους -φαινεται παντως αρκετα καλα- κατι αλλο περιεργο δεν εχω δει προς το παρον ,ολα καλα