Αυτό ήταν το λάθος που είχα κάνει και το κατάλαβα λίγο μετά αφού σου έγραψα το προηγούμενο ποστ. Κατέβασα το σωστό αρχείο και ξεκίνησε κανονικά το update! Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την βοήθεια σου! Ελπίζω αύριο που θα συνεχίσω να μην έχω άλλο πρόβλημα.
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-MAX PRO
-
-
-
Με τα πολλα, και αφου ακολουθησα τους οδηγους, περασα Official dev, μετα ξεκλειδωσα bootloader, περασα TWRP και πηγα να περασω την Ελληνικη. Ελα ομως που παρελειψα τη σειρα που ελεγε βαλτε στη συσκευη σας την καινουρια ROM (νομιζα οτι στο λεει παρακατω).
Ετσι ακολουθησε ενας μικρος αγωνας οχι με sideload, οχι locked TWRP, οχι διαφορα χαζα, αλλα τελικα ακολουθωντας τις οδηγιες που περιγραφονται στους αναλυτικους οδηγους (να ειστε καλα οσοι τους ηγραψατε) καταφερα να φοραω την ελληνικη dev 6.8.4. Οριστε και ενα screenshot
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα μου ήρθε το δικο μου mi max 128gb και ξεκίνησα κατευθείαν την διαδικασία για να περασω την ελληνική ρομ. Επειδή δεν έχω άμεσα πρόσβαση σε pc με 64-bit windows έκανα την διαδικασία με flashify. Όταν μπήκε στο twrp μου έκανε το πρόβλημα που έχει αναφερθεί που ζητάει κωδικό. Επειδή μου είχε ξανασυμβεί και στο προηγουμενο ειχα περάσει την ρομ και σε usb. Το πρόβλημα είναι ότι από συνήθεια πριν κάνω εγκατάσταση την ρομ πήγα στο wipe και τα επέλεξα ολα εκτός από sd και usbotg. Στα προηγούμενα τηλέφωνα που το είχα κάνει όλα ήταν εντάξει, τώρα κολλάει στην οθόνη που γράφει mi και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω στο twrp. Καμία βοήθεια;
-
Δεν έχει ρομ, μπορείς να βάλεις με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
-
@NasDriver αφου δεν έχει βρε η/υ ο άνθρωπος!!
@alexblan δοκίμασες να κάνεις reboot -> recovery και να ξαναφλασαρεις την ίδια. Αν δεν "βλέπει" το usb θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα mount .. -
-
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά τέλος καλό όλα καλά! Στο usb stick είχα την ελληνική stable που ήθελα να περάσω και την official developer που χρησιμοποίησα για να ξεκλειδώσει. Αφού δεν προχωρούσε και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μπω στο twrp, έκανα προσπάθειες να εγκαταστησω είτε την μία ρομ είτε την άλλη. Ποτέ δεν προχωρούσε και σε μία προσπάθεια να περάσω official developer εβγαλα τον έλεγχο υπογραφής πριν πατήσω να προχωρήσει η εγκατάσταση. Τότε πέρασε κάποια αρχεία αλλά πάλι δεν προχωρούσε. Μόλις όμως δοκιμασα να βάλω την ελληνική προχώρησε και άνοιξε κανονικά επιτέλους!!!!!!!
-
Μια ερώτηση. Κατέβασα την official developer rom. Πως την περνάω για να προχωρήσω παρακάτω και να ξεκλειδώσω το bootloader?Winners find a way, losers find an excuse
-
-
Ο/H chief έγραψε:
Πως την περνάω για να προχωρήσω παρακάτω
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0