Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπανω,δεν χρησιμοποιώ καθόλου facebook.Ίσως καποιος που το χρησιμοποιεί

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούεβγαλες καμια ακρη? γιατι εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα!!!Ο/H IloveAndroid111 έγραψε:
Πιο συγκεκριμένα μου βγάζει αυτό:
Ποιός είναι ο παροχός σου? Μήπως δεν υποστηρίζει το zero, άσχετα με τη συσκευή που έχεις?Ο/H k30taas έγραψε:
ρε παιδια καμια λυση υπαρχει τελικα για το note 3 pro που δεν μπαινει στο zero.facebook? εχει ξανααναφερθει το θεμα αλλα.........
για την κορη μου πρόκειται, σε cosmote είναι και πριν με ένα coolpad f1 εμπαινε κανονικα και τωρα με αυτό τιποτα, μιλησα με cosmote και από εκει είναι όλα οκ...... κατι με το 3 pro παιζει.Ο/H caeser έγραψε:
Ποιός είναι ο παροχός σου? Μήπως δεν υποστηρίζει το zero, άσχετα με τη συσκευή που έχεις?Ο/H k30taas έγραψε:
ρε παιδια καμια λυση υπαρχει τελικα για το note 3 pro που δεν μπαινει στο zero.facebook? εχει ξανααναφερθει το θεμα αλλα.........
Δωρεάν Facebook στο κινητό - Zero Facebook | Vodafone CUΟ/H k30taas έγραψε:
για την κορη μου πρόκειται, σε cosmote είναι και πριν με ένα coolpad f1 εμπαινε κανονικα και τωρα με αυτό τιποτα, μιλησα με cosmote και από εκει είναι όλα οκ...... κατι με το 3 pro παιζει.
το m είναι με χρεωση , το ξερω ότι μπαινει ετσι.Ο/H soulg έγραψε:
Δοκιμασε m.facebook.com
Εμένα με cu μπαίνει κανονικά στο 0.facebook... τώρα μόλις το δοκίμασα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και στην cosmote χρονια τωρα....Ο/H caeser έγραψε:
Δωρεάν Facebook στο κινητό - Zero Facebook | Vodafone CUΟ/H k30taas έγραψε:
για την κορη μου πρόκειται, σε cosmote είναι και πριν με ένα coolpad f1 εμπαινε κανονικα και τωρα με αυτό τιποτα, μιλησα με cosmote και από εκει είναι όλα οκ...... κατι με το 3 pro παιζει.
Στο URL λέει είναι για συνδρομητές Vodafone... Τι να πω?
το θεμα είναι όταν δεν εχει mb, όταν εχει χαιρω πολυ... παντα εμπαινε χωρις να εχει mbΟ/H NasDriver έγραψε: