Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
=============== Νοε 29th 2016, 1:05am ===============
Καλα θυμομουν. Μονη επιλογη συνδεσης ειναι το ethernet.
=============== Δεκ 2nd 2016, 7:15pm ===============
Any ideas??? Καποιος;;; Αχρηστος παει ο σκληρος; -
Υπό άλλες συνθήκες έβλεπες παλιά τον σκληρό και πως?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H acme έγραψε:
στο file manager προσπαθω να τον δω μέσω του ip αλλά @@...:)
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπό άλλες συνθήκες έβλεπες παλιά τον σκληρό και πως?
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H acme έγραψε:
στο file manager προσπαθω να τον δω μέσω του ip αλλά @@...:)
Δοκίμασα ξανά τώρα για να βγάλω print screens και πάτησα στο "Connect using different credentials" που ποτέ δε το είχα κάνει στο παρελθόν. 'Έβαλα κωδικό και pass του Western Digital και μπήκα....
Sorry για το πρήξιμο!
Really!!! -
Παιδια εχω θεμα... Εχω το Mi 4c το οποιο εχει AC. Εχω σεταρει κανονικα το router, απο τις ρυθμισεις φαινεται οτι εχει δυο ξεχωριστα δικτυα στα 2.4 και 5 GHz αλλά το 5αρι δεν μου το βγαζει σαν επιλογη στις ρυθμισεις του κινητου... Ξερει κανεις τι παιζει?
=============== Δεκ 12th 2016, 2:03pm ===============
Ο/H avasilek έγραψε:
Παιδια εχω θεμα... Εχω το Mi 4c το οποιο εχει AC. Εχω σεταρει κανονικα το router, απο τις ρυθμισεις φαινεται οτι εχει δυο ξεχωριστα δικτυα στα 2.4 και 5 GHz αλλά το 5αρι δεν μου το βγαζει σαν επιλογη στις ρυθμισεις του κινητου... Ξερει κανεις τι παιζει?
-
Καλησπέρα παιδιά το πρωί παρέλαβα το Xiaomi Mi 802.11n 300Mbps WiFi Router 3C. Το έβαλα στην πρίζα, καλώδια το λαμπάκι μπροστά έγινε μπλε και κατέβασα την εφαρμογή 2.3.62 για να μπορέσω να κάνω set up.Σωστά το πάω?
Έτρεξα το apk έχω φθάσει εδώ αλλά τώρα τι?
δΙαλέγω την πρώτη επιλογή και έχω την παρακάτω μήνυμα -
Default λειτουργία διαλέγεις και προχωράς.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν κάνει σύνδεση
You may think you can fly - but you better not try -
@Thracia
οχι
=============== Δεκ 13th 2016, 5:35pm ===============
Δεν ........ δεν προσπαθώ χειροκίνητα να βάλω username, password αλλά τίποτα.
????? ????? - UltraIMG
????? ?????1 - UltraIMG
????? ?????2 - UltraIMG
????? ?????4 - UltraIMG
????? ?????4a - UltraIMG
????? ?????5 - UltraIMG -
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Σύνδεσέ το με καλώδιο πάνω στο μόντεμ και θα πάρει μόνο του ip και θα συνδεθεί.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0