fastboot rom Μπορείς να εγκαταστήσεις με κλειδωμένο bootloader σε edl και με ξεκλείδωτο σε fastboot mode.Ο/H ThanosDel έγραψε:
MiFlash με εγκατάσταση μέσω EDL.
Καρφιτσωμένο Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ...
- Σημαντικό
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Επειδή η συσκευή με τον ξεκλείδωτο bootloader δεν είναι δικιά μου, εάν το fastboot mode θεωρείται πιο ασφαλής μέθοδος, θα το προτιμούσα.
Επίσης σε fastboot mode μπορώ να περάσω global developer απευθείας ή υπάρχει περίπτωση να μπρικάρει όπως αναφέρει ο οδηγός μέσω EDL; -
-
-
-
-
Μετά από τόσο καιρό ανακάλυψα ότι είναι ξεκλείδωτο!!
Τώρα επόμενο βήμα είναι να κάνω αίτημα στην μαμά εταιρεία??
Όταν ενεργοποιώ τον λογαριασμό μου χάνω όλες μου τις επαφές...τι ειναι αυτό πάλι!!! -
Ο/H ngiannakos έγραψε:
Όταν ενεργοποιώ τον λογαριασμό μου χάνω όλες μου τις επαφές...τι ειναι αυτό πάλι!!!
Με unofficial rom μην περιμένεις να λειτουργεί σωστά η συσκευή -
Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι νέο μέλος! Καλώς σας βρήκα!
Μόλις παρέλαβα το redmi note 3 pro με MUΙ version: "MUI Global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0 (LHOMIDG) και έχει ξεκλείδωτο bootloader!Το κινητό το αγόρασα μέσω internet από γνωστη εταιρία απο την Κίνα και θέλω να περάσω ελληνική ROM λόγω ότι θα το χρησιμοποιεί ο πατερας μου. Έχω "ψαχτεί" γενικά αρκετά και έχω διαβάσει αρκετά άρθρα σας για τα πρώτα βήματα! Διαβάσα αυτό το άρθρο ομώς και μπερδεύτηκα λίγο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω! Επειδή φοβάμαι μην τυχόν brickαρω το κινητό ΄και θέλω να είμαι εντελώς σίγουρος οτι θα κάνω τα βήματα σωστά αν είναι εύκολο να μου γράψετε ποιά διαδικασία να ακολουθήσω και κατα πόσο ασφαλής είναι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια διότι πράγματι κάνετε εκπληκτική δουλειά! -
Ο/H DelAthan έγραψε:
Μόλις παρέλαβα το redmi note 3 pro
Το αυτοκόλλητο που είχε στην πλάτη γράφει σε ένα σημείο model number, τι λέει στο δικό σου ? 2015112 ή 2015161 ? -
-
Μια χαρά είναι, μόνοι μας μιλάμε
Έχεις το kenzo, το ότι έχει ξεκλείδωτο bootloader ίσως να είναι και καλό τελικά, μπορείς να βάλεις την official global developer που έχει και ελληνικά με αυτόματες αναβαθμίσεις και αν το δώσεις στον πατέρα σου αμέσως
Ο οδηγός είναι αυτός Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα