Δηλαδή το βάζεις fastboot, το συνδέεις στο pc και τρέχεις σε cmd την εντολή fastboot devices και δεν αναγνωρίζει τίποτα?
Redmi 3s με Original Rom(Chinese&English)
-
-
το βαζω και στο unlock tool και φτανει μεχρι το 50%
-
οριστε.δεν γινετε τιποτα
-
-
το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη δισκου.αυτο γραφει
-
#lallasgr, να προσθέσω εδώ ότι έχει κάνει και factory reset από την dev MIUI 8 στην stable MIUI 7, αν μπορεί να βοηθήσει κάπως αυτή η λεπτομέρεια ή αν παίζει ρόλο που δεν έχει mi account μέσα
-
το βρηκα.ξεκλειδωτο ειναι
-
lallagr,
καλησπέρα και από μένα. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που επεμβαίνω σε αυτό το θέμα και να με συμπαθάτε. αλλά είδα Redmi 3S και "μπήκα".
Σήμερα πήρα στα χέρια μου το 3S, στο οποίο είναι ξεκλείδωτος ο bootloader.
Η έκδοση που έχει είναι MIUI Global 7.3| Stable 7.3.10.0.0 (MALCNDE), όπως ακριβώς αναφέρεται μέσα.
Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι :
1) Είναι καλό που ο bootloader είναι unlocked?
2) Χρειάζεται να το γυρίσω σε developer rom, ώστε να μπορέσω μετά να περάσω την δική σας rom?
3) Σε περίπτωση που δε με ενδιαφέρει το ελληνικό μενού (παρά μόνο οι ελληνικοί χαρακτήρες για γράψιμο-διάβασμα) χρειάζεται να κάνω την όποια διαδικασία μου προτείνεις?
Ευχαριστώ -
@XaR0uLiS κανονικά η συσκευή θα έπρεπε να έχει κλειδωμένο bootloader. Αυτό + το γεγονός ότι έχεις unofficial δείχνει ότι μάλλον ο πωλητής έκανε "μαγικά" ... που βεβαια θα πληρώσεις εσυ!
Καλό θα ήταν να βάλεις developer και να κάνεις τον official τρόπο ξεκλειδώματος ΚΑΙ ΔΕΝ ειναι απαραίτητο να βάλεις την ελληνική rom αν δεν την θέλεις. Απλά η ελληνική δεν έχει σχέση τόσο με τα ελληνικά μενού όσο με το γεγονός ότι είναι μια rom κομμένη και ραμμένη για έλληνες.. -
Να σαι καλά για την άμεση απάντηση σου.
Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι κολλημένο στο mi. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να το φέρω σε Fastboot Mode.
Πριν από αυτό δοκίμασα με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo), αλλά όχι για kenzo να περάσω το land_images_6.7.21_20160712.0000.26_6.0_cn με το Miflash. To αποτέλεσμα δεν ήταν success, αλλά "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)"
Και καταλήγουμε να είναι να κολλήσει στο mi.
Έχεις να μου προτείνεις κάποια άλλη dev rom?
Ευχαριστώ και πάλι -
Το προβλημα σου δεν είναι η fastboot που χρησιμοποίησες αλλά μάλλον ότι χρησιμοποίησες 32bit Windows..
-
Το σύστημα είνα Win10 pro x64. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο, ενώ είχα ήδη διαβάσει για το θέμα του x64.
Αυτό που με καίει είναι αν υπάρχει γιατρειά για το συγκεκριμένο πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες