[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Διορθώθηκε το πρόβλημα με τα κατεστραμμένα αρχεία του Androidfile Host, και ανανεώθηκαν με νέο Recompile (Fix) από το Xiaomi.eu
Τους συνδέσμους για την λήψη θα τους βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
-
Εδω είναι όλες οι ρομς για το Mi3 Cancro ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ry/371-Xiaomi-Mi-3-Canro/
Οποία ρομ και να διαλέξεις έχει οδηγίες για το πώς φλασαρουμε .. -
@amalag
Δεν είναι απαραίτητο να το απεγκαταστήσεις, αν δε το βλέπεις μέσα στο play store. Πάρε backup,κάνε εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults και μετά πέρασε ξανά τη rom. Λογικά θα εμφανιστεί ξανά το su και η συσκευή θα είναι root.
Backup πως κάνουμε? Εννοείς μέσω Mi cloud? Δεν έχω ξανακάνει σε android.
Kαι μετά λες εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults? Πως με τι πλήκτρα ? Υπάρχει κανένας οδηγός?
Συγνώμη αν σας έχω κουράσει,
Ευχαριστώ. -
-
Ο/H Mixalis Sakadakis έγραψε:
@Tasos12koufales φίλε κατεβάσετε και το antutu 3d benchmark?
-
-
Ο/H Alexandros έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MiUi8-6-6-30/#description Αυτη ειναι η διαδικασια?
Ή πιο καινούργια 6.7.14 ανέβηκε πριν από λίγο εδώ ... [ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.14] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Δεν έχω προλάβει ακόμα να τη βάλω στα downloads ..
H διαδικασία πάντως είναι αυτή που περιγραφω για οποιαδήποτε ρομ .. -
Ο/H giaourakisg έγραψε:
παιδια εχω redmi note 3 pro υπαρχει περιπτωση να παρει τα android 6 miui στο μελλον?
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα