Αυτό είναι μία εφαρμογή απλά, δεν έχει να κάνει με τα δικαιώματα ειδοποιήσεων αλλά με τα δικαιώματα της εφαρμογής, εγώ έχω 6 στο ίδιο σημείο
Το πράσινο σημαίνει ότι θα στέλνει μηνύματα όταν χρειαστεί χωρίς ερώτηση.
Αν κάνεις τικ πάνω στην εφαρμογή μπορείς να επιλέξεις:
1. Αποδοχή (πράσινο)
2. Αίτηση (θα σε ρωτάει)
3. Απόρριψη (δεν θα μπορεί να στέλνει)
εγω εχω θεμα με το messenger. Αν και εκανα το πρώτο βημα με την συνδεση στο ιντερνετ,για να δω αν καποιος μ εστειλε μηνυμα ακομα και με ανοιχτη οθονη κινητου awake δηλαδη,πρεπει ν μπω στο messenger και μου ανοιγει μια μπαρα πανω και παει απο connecting σε connect και τοτε μου δειχνει τα μηνυματα.. Δηλαδη δεν ειναι ενεργο αν δεν το ανοιξω. Τι μπορει να φταίει?
Δε λειτουργεί η ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση
Παρόλο που ειναι ανοιχτή η επιλογή, όταν μου έρχεται ειδοποίηση ΔΕΝ ανάβει η οθόνη. Υπάρχει και αλλού κάτι πιυ πρέπει να ενεργοποιήσω; Στις εφαρμογές που θέλω να εμφανίζονται έχω ενεργοποίηση τις κατάλληλες επιλογές στη διαχείριση ειδοποιήσεων. (Εικονίδια, αναδυόμενες ειδοποιήσεις, κλείδωμα οθόνης)
Σε πολλά θέματα εκτός από τα default το κάνει. Ίσως φταίνε τα θέματα. Και γω τα δικαιώματα είναι όλα τσεκαρισμενα. Στα προεπιλεγμενα θέματα ξυπνάει μια χαρά δεν έχει θέμα. Μπορεί βέβαια να είναι και κάποιο bug της Rom.
Θυμάμαι λίγες μέρες πριν ένα παλικάρι είχε πρόβλημα με το widget του ρολογιού που είχε και τον καιρό, δεν δούλευε σωστά το ρολόι με άλλο θέμα.
Μόλις κλειδώσαμε την μαμά εφαρμογή του καιρού να μην κλείνει με λουκετάκι + κάποια δικαιώματα (αυτόματη έναρξη κτλ), ξεκόλλησε και το ρολόι.
Μπορείτε να το δοκιμάσετε να δείτε πως θα πάει το ξυπνητήρι.