Εγω, έχω ενεργοποιήσει το mi cloud, και έκανα ένα αντίγραφο στους server tis xiaomi. Αλλά και από το μενού του κινητού,, αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά /// τοπικα αντίγραφα,, Όχι της google, έκανα backup stin microSD. Θα προσπαθήσω να ανεβασω φωτο.
Συμφωνα, με αυτά που έγραψε φίλος, πιο πάνω, κατέβασα από το play store to. SyncDroid, και έκανα backup stin microSD, Χωρίς pc. Το άσχημο είναι ότι δεν μπορώ να βρω τόν φάκελο στην microSD. Και δεν αποθηκεύονται οι εφαρμογές!!!!
@sakis112 από ότι είδα σαν SDCard το πρόγραμμα βλέπει την internal του κινητού. Οπότε δες μέσα στην ιντερναλ και θα βρεις έναν φάκελο Syncdroid Και εκεί θα βρεις το backup σου!! Απλά μετέφερε τον φάκελο στην SD Card και είσαι έτοιμος!
Πραγματι, βρήκα το backup, στο εσωτερικό του κινητού, οπότε αυτή ή μέθοδος Απορρίπτεται, και ισχύει μόνο με σύνδεση με Ή/Υ. Τώρα,, γνωστός μου, με κινητό xiaomi, διαφορετικό μοντέλο , πέρασε μία ρομ κλπ, και έκανε επαναφορά από το mi cloud, και δούλεψε. Λογικά πρέπει να δουλεύει, και τα τοπικά αντίγραφα, που έγραψα πιο πάνω.
Μια ερώτηση, ενδεχομένως ανόητη,, από το μενού τοπικά αντίγραφα γίνεται backup, το οποίο περιλαμβάνει και τις εφαρμογές, μαζί και αυτές που υπάρχουν κατά την εγκατάσταση της ρομ, πχ mi fit κλπ. Αν περάσω κάποια καινούρια ρομ, και κάνω επαναφορά, μήπως συμβεί διπλή εγκατάσταση;;; Μήπως πρέπει να τις αποεπιλεξω;