Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Και να ξέχασες να βάλεις την ρομ στον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει λύση. Μπορείς να την βάλεις την ώρα που είσαι στο twrp αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή....
Αρκεί να μην το βλέπει σαν google adb..
,πιο παλιά σε άλλο Xiaomi,αν δεν κάνω λάθος ένα φάκελο έβλεπα στο pc μου με ονομασία "0". -
-
Τελικά ακύρωσα την παραγγελία απο το gearbest γιατί είχαμε προβλήματα επικοινωνίας, ας πούμε... τελικά λέω να παραγγείλω απο το βικμαλ, στις επιλογές για Multilanguage η original rom (chinese/english) τι να ζητήσω; Η multi που δίνουν αυτοί είναι καλή ρομ; με ΟΤΑ; Αν ναι, να παραγγείλω την μουλτι και να μην παιδευομαι/αγχωνομαι για ξεκλειδωμα και μπρικ; τι προτείνετε;
Ευχαριστώ! -
Ο/H Nikos G. έγραψε:
Τελικά ακύρωσα την παραγγελία απο το gearbest γιατί είχαμε προβλήματα επικοινωνίας, ας πούμε... τελικά λέω να παραγγείλω απο το βικμαλ, στις επιλογές για Multilanguage η original rom (chinese/english) τι να ζητήσω; Η multi που δίνουν αυτοί είναι καλή ρομ; με ΟΤΑ; Αν ναι, να παραγγείλω την μουλτι και να μην παιδευομαι/αγχωνομαι για ξεκλειδωμα και μπρικ; τι προτείνετε;
Ευχαριστώ!
Σε καμιά περίπτωση δεν προτείνονται τέτοιες rom!
Έχω διαβάσει καί σέ άλλες συσκευές που ήρθαν με unofficial rom,ε νω στην αρχή ήταν όλα θεϊκά ξαφνικά έφτασε να μην bootαρει καν ή συσκευή.
Πάρτο αν θέλεις με official,κρατα το έτσι όσο καιρό θες καί όταν είσαι αποφασισμένος για αλλαγή και κάπου μπλεξεις βοήθεια θα έχεις.
Εξάλλου δεν θέλει κόπο,τροπο θέλει και υπάρχουν πολλοί. -
filosofe77 σε ευχαριστώ. Παραγγέλνω official chinese/english apo vickmall αν είναι!
-
-
-
καλημερα σε όλο το φόρουμ μόλις χθες παρέλαβα ένα redmi 3s 2/16 που είχα παραγγείλει για την ανιψιά μου κ είχα ζήτηση multi language rom κ τελικά ήρθε με global 7.5/stable 7.5.4.0(MALMIIDE) την οποία έκανε αυτόματο update σε 7.5.8.0 όταν το σύνδεση στο ίντερνετ που μάλλον σημαίνει ότι ειναι ή official rom.υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω κάποια ρομ έστω κ με λίγα ελληνικά χωρίς την διαδικασία ξεκλειδώματος γιατι με έχει φάει τα αυτιά ή μικρή??
-
-
Χαιρετισμούς σε όλη την παρέα,
Μόλις παρέλαβα ενα xiaomi 3S για την ανηψούλα.
Οι εκδόσεις λειτουργικού και MIUI φαίνονται στο συνημμένο.
Υποψιάζομαι ότι δεν είναι official rom αλλά ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.
Παίζει να ακολουθήσω τον οδηγό για αναβάθμιση σε Ελληνική χωρίς να βάλω official rom;
Τέλος επειδεί θέλω να δωσω το τηλέφωνο στην ανηψούλα έτοιμο (και μένουμε σε διαφορετικό νομό) πειράζει αν της αφήσω την rom που έχει πάνω;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.
Ευχαριστώ.Be yourself everyone else is taken -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0