Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
@guantanamo4 νομίζω όταν είναι κλειδωμένο το κινητό μπορείς να φλασάρεις fastboot rom με το miflash μόνο μέσω download mode, δε ξέρω αν υπάρχουν εξαιρέσεις σε κάποιες συσκευές.
-
-
Για οσους ειχαν θεμα με το περασμα της fastboot rom βγαζοντας διαφορα μηνυματα αποτυχιας το miflash εγω ακολουθησα τον παρακατω οδηγο Flash / Unbrick Redmi 3S
Μου ολοκληρωσε την διαδικασια κανονικα και μου εμφανιζει στις πληροφοριες τηλεφωνου MIUI 8.6.8.5 ΒΕΤΑ
Στο XiaoMiFlash.exe που χρσιμοποιησα ηταν προεπιλεγμενη η επιλογη saver user data την αφησα ετσι απλα δεν ξερω μηπως για καθαρη εγκατασταση επρεπε να βαλω clean all -
Καλησπερα στα μέλη θα ήθελα να ενημερωσω ότι βγήκε global developer rom για το redmi 3s MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Αν την πέρασε κάποιος ας μας ενημερώσει αν έχει ελληνικά .. -
-
Ειναι, και για αρκετες ημερες ακομη μαλιστα
-
-
Καλησπέρα παιδιά!
Μετά από πολύ καιρό αντιμέτωπος με xiaomi και φλασαρίσματα!
Ήρθε χθες το 3s (3/32) για μια φίλη, από vickmall με global stable έλεγε, της έβγαλε και αναβάθμιση και την πάτησε να γίνει... Δεν ξέρω ειλικρινά πως την πάτησα έτσι...
Το τηλ ξανάνοιξε μετά από λίγη ώρα και ήθελε κωδικό για αποκρυπτογράφηση..! Ούτε κατάλαβα πως έγινε encrypted.
Anyway, αν ακολουθήσω τον οδηγό flash/unbrick 3s θα δούμε φως;
Έχω κατεβάσει την global stable από το link που δίνεται για κατέβασμα rom στον πιο πάνω οδηγό. Προτείνετε κάποια άλλη; Η φίλη το θέλει με γερμανικά. Μπορώ να φλασάρω την καινούργια dev global ?
Ευχαριστώ πολύ!Xiaomi Mi 6 (6/64) -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ποια ρομ έχεις και που στο ζητάει ακριβώς αυτό;
Το μόνο που γράφει όταν ανοίγω το κινητό είναι: "Enter current lock screen password to decrypt device after reboot"Xiaomi Mi 6 (6/64) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0