Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
@turbomiui μετέφερα το μήνυμα εδώ.. στο καλό το θέμα...
Ίδια διαδικασία είναι ναι...
Αλέξη @lallasgr και το δικό σου.. -
Ναι ναι, κανονικά. Το ξεκλειδωμα είναι πάντα απαραίτητο και καλό είναι να γίνεται με official τρόπο. Αν σου έρθει με official stable κάνε πρώτα μιά δοκιμή να δεις αν ξεκλειδώσει και με αυτή αλλιώς κοιτάς να περάσεις dev
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Souits έγραψε:
Εννοείς το Redmi 3s απλά ρωτάς πια έκδοση ανάμεσα σε αυτήν με τα 2gb ram και σε αυτήν με τα 3gb ram σωστά;;
-
Όχι δεν νομίζω να παίξει ότι παιγνίδι γουστάρη....Πολλά όμως θα τα παίξει άνετα, π.χ. εγώ παίζω το Magic Rush που ακόμα και στο θεριό Note 3 Pro(kenzo) ζορίζετε....Επίσης να αναφέρω ότι εάν παίζεις παιγνίδια καμία μπαταρία δεν πρόκειται να σου αρκέσει όσο και να κρατάει...Ήμαστε Έλληνες και ποτέ δεν ήμαστε ευχαριστημένοι....Εκ πείρας....Αλλα το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του....Εγώ έχοντας το Κενζο φυσικά και βλέπω διαφορά στα δύο αυτά μοντέλα αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις αν και η τιμή του κενζο έχει πέσει κατακόρυφα(άλλο 5" άλλο 5.5" όμως)..... Πες μου εάν θες κάτι για διευκρίνηση...ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@hellmore, υπάρχει...όπως και η ελληνική με φουλ ελληνικά
@Saloufardos, unlock χρειάζεσαι για να βάλεις άλλη ρομ πλην των official china και global...η china rom δεν τα πάει και τόσο καλά με το google play store...
-
Ο/H hellmore έγραψε:
Δεν υπάρχει πρόβλημα που η global έκδοση έχει άλλες μπάντες στο 4G;
-
μαλλον εννοει αυτο που ψαχνω να βρω και εγω... και εξηγουμε :
Το note 3 pro εχει βγαλει την ιντερνατιοναλ/σπεσιαλ εκδοση και αντίστοιχα τις οφισιαλ ρομ για αυτο.....
Εδω ομως σε αυτο το τηλ υπαρχουν μονο οι γκλομπαλ και οι κινεζικες οφισιαλ στο επισημο φορουμ και επισης ενα παλικαρι στο Myphone πηρε την international εκδοση του κινητου και απο τον updater του περασε την global dev απο global stable που του ειχε ερθει...
αρα τι γινεται; στο νοτε ειναι θεμα μοντεμ για να βγαινει αλλη ρομ και αλλη κωδικη ονομασια για το κινητο ....εδω;Xiaomi RN3 pro 32Gb -
-
-
Καλησπέρα παιδιά.. Στο σωστο θεμα αυτήν την φορα.. Λοιπον μόλις πηρα το κινητο της γυναίκας μου και φοράει αυτήν 7,5 stable 7,4,4,0 malmide
από οτι μου ειπε ο geoanto είναι πειραγμενη, το θεμα μου τωρα είναι πως μου βγαζει αναβαθμιση στην V7. 5.9.0 stable, να την κάνω την αναβαθμιση η οχι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkο εχθρός του καλού ειναι το καλύτεροΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία εικόνας ().
-
Ο/H DiamantisAth έγραψε:
το θεμα μου τωρα είναι πως μου βγαζει αναβαθμιση στην V7. 5.9.0 stable, να την κάνω την αναβαθμιση η οχι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0