Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)

• Μέχρι στιγμής μία. Χαρά είναι το κινητό πρέπει να κάνω αναβάθμιση ???
      Images
      • Screenshot_2016-09-23-14-54-13_com.android.settings.png

111,06 kB, 720×1.280, viewed 39 times
    • Ο/H pagouras7 έγραψε:

Μέχρι στιγμής μία. Χαρά είναι το κινητό πρέπει να κάνω αναβάθμιση ???
      Αν σου βγάζει να την κάνεις... Δεν είναι κακό.

• Ο/H panos. έγραψε:

Ο/H hellmore έγραψε:

Να συμπληρώσω επίσης ότι το κινητό ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η ελληνική ROM κανονικά. Καμία διαφορά με την κινέζικη έκδοση.
      Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις , πιστεύω ότι αυτή θα ειναι η τελευταία. Στην πίσω πλευρά του κινητού κάτω απο το logo mi , εχει τυπωμένο πάνω στην μεταλλική επιφάνεια αυτο που εχει και η ινδική έκδοση το CE 1317 και κάποια αλλα πράγματα , ή ειναι καθαρή η επιφάνεια όπως η κινεζική έκδοση; Δεν μπορώ να το ξεκαθαρίσω γιατι στις λιγοστές φωτογραφίες και βίντεο που το εχω βρει , σε εκείνο το σημείο εχει κολλημένο ένα αυτοκόλλητο που γράφει αυτο το CE 1317 και κανείς δεν το βγάζει.
      Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο δικό μου. Αν θυμάμαι καλά αυτή η ένδειξη είναι σε αυτοκόλλητη μορφή κολλημένη στο πίσω μέρος του κινητού και αφαιρείται κανονικά.
    • Διαφήμιση
    • Τελικά το πρόβλημα παραμένει με την οθόνη ύστερα απο την εγκατάσταση της CN DEV 6.9.23 beta ROM Τράβηξα ακόμα ένα βίντεο να στείλω στο vickmall.

Για να ξέρει και το φόρουμ, στην δεξιά μεριά κυρίως στα γράμματα ''Ρ L kai backspace'' αναλόγως τα κέφια του κινητού τα πλήκτρα δεν ανταποκρινόντουσαν, όπως επίσης και τα 3 μπροστινά σε μικρότερο όμως βαθμό.

Ελπίζω να μην μου βγάλουν τα συκώτια για να μου το αλλάξουν ύστερα απο τόσες ώρες ταλαιπωρία.

Να πώ και ένα ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν moderators και μέλη.
      Global V10.2.2.0.MALMIXM
    • @armadoran Το vickmall έχει καλή φήμη στην υποστήριξη οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
      Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας για την εξέλιξη έτσι ώστε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη τους.
    • Ο/H pagouras7 έγραψε:

Μέχρι στιγμής μία. Χαρά είναι το κινητό πρέπει να κάνω αναβάθμιση ???
      Εγω στη θεση σου δεν θα εκανα γιατι η 7.5.9. και οχι μονο παρουσιαζουν σε πολλους προβλημα με το σημα και το 3g/4g. Οποτε αν δουλευεις καλα σε αυτην που εχει μεσα μην κανεις τον κοπο για αναβαθμιση ακομα.
    • Καλημέρα, υπάρχει κάποια λύση στο θέμα του "4g lte" όταν ενεργοποιείται το wifi;
      Το έχω κι εγώ επιλεγμένο σε 2g (battery saver) και όταν ενωθεί με wifi γράφει "4g lte". Είναι bug ή όντως ενώνεται σε 4g;
      Αν είναι bug δεν μας πειράζει, αλλά αν όντως ενώνεται σε 4g θα καταναλωνει και μπαταρία.
      Η ρομ είναι αυτή: RedMi 3S (Land) => xiaomi-miui-hellas-5.1_land_V8_Stable-V8.0.5.0.zip
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nflo έγραψε:

@armadoran Το vickmall έχει καλή φήμη στην υποστήριξη οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
      Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας για την εξέλιξη έτσι ώστε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη τους.
      Τελικά ύστερα απο την αποστολή του τελευταίου βίντεο σήμερα το πρωί δέχτηκαν να μου αντικαταστήσουν το κινητό!

Το ευτύχημα είναι οτι το είχα πάρει απο EU warehouse και απο εκεί θα μου στείλουν και το καινούργιο (2 ημέρες έκανε το προηγούμενο)

Επίσης τα έξοδα αποστολής προς Κινα θα μου πιστωθούν απο την paypal. :)

Ολα καλά λοιπόν.

Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις

1. για να παραδώσω το κινητό θα πρέπει να είναι ''καθαρό'' απο apps κλήσεις log ins ktl. Πως θα το κάνω αυτό??

2. Στο επόμενο κινητο θα πρέπει να ξαnaκάνω αίτηση για ξεκλείδωμα με τον ίδιο λογαριαμο της mi ή θα ξεκλειδώσει κατευθείαν?
      Global V10.2.2.0.MALMIXM
    • Ο/H armadoran έγραψε:

1. για να παραδώσω το κινητό θα πρέπει να είναι ''καθαρό'' απο apps κλήσεις log ins ktl. Πως θα το κάνω αυτό??

2. Στο επόμενο κινητο θα πρέπει να ξαnaκάνω αίτηση για ξεκλείδωμα με τον ίδιο λογαριαμο της mi ή θα ξεκλειδώσει κατευθείαν?
      Καλό θα είναι να κάνεις αποσύνδεση το mi account σου από την συσκευή...για τις εφαρμογές, κάνεις και ένα factory reset πριν το βάλεις στο κουτί.
      Όχι, το δικαίωμα unlock είναι στο mi account και όχι στο κινητό.

Επίσης κάνεις βίντεο με το πακετάρισμα του κινητού και φώτο από το κουτί με το tracking number όταν το πας στο ταχυδρομείο.

@armadoran, τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έχεις θεμα να ξεκλειδώσεις 2η συσκευή σε λιγότερο από έναν μήνα.
      Ίσως να έκανες και δεύτερο λογαριασμό και νέα αίτηση για να μην περιμένεις έναν μήνα :/
    • Ο/H armadoran έγραψε:

factrory reset κάνουμε με power volume+ και μετά recovery μεσα στο TWRP ?
      Με vol + & power μπαίνεις στο "menu "και από κει recovery σε twrp.΄Μέσα απο twrp κάνεις τα πάντα..

• Διαφήμιση
    • ok πατησα recovery και με εβγαλε σε μία μαυρη οθόνη με το κινητό να μαπίνει στη πρίζα... μετά τι πρέπει να κάνω για factory reset???
      Global V10.2.2.0.MALMIXM