Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ξανα πάνε βρε πάλι εδώ και κάνε login Με το δικό σου account..
Έτσι πάει.. μετά το login σε πάει στο φόρουμ και πρέπει να γυρίσεις πίσω.
Όλο "μήπως" είστεεε...
-
-
Καλησπερα παιδια, ελγξα οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος, μετα ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω; ειμαι ολιγον τι μπερδεμενος
-
-
Θελω να ξεκλειδωσω bootloader, δεν μπορω να βαλω την κινεζικη ρομ απο τον updater μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω file explorer πρωτα, εβαλα τον es, παλι τα ιδια, προσπαθω να μπω σε recovery, δεν με βαζει....
-
-
Ναι τον βρηκα τον οδηγο, αλλα ηλπιζα να τον αποφυγω χαχα ευχαριστω!
-
Καλησπερα, ειχα παρει για τον αδερφο μου τον redmi 3s (αρχες ιουλιου αν θυμαμαι καλα). περασα την ελληνικη developer rom. το κινητο μια χαρα.
Σημερα ειπα να του κανω μια αναβαθμιση μετα απο τοσους μηνες. Επιλεγοντας το .zip λοιπον μεσα απο την εφαρμογη του κινητου, γυρω στα 20 λεπτα ειχε το εικονιδιο που φορτωνει (προτου μπει στο twr, δλδ 20 λεπτα στο android περιβαλλον περιμενοντας να "διαβασει" (;) το zip)
μετα μπαινει κανονικα στο twr κανοντας το update, και λιγο προτου τελειωσει, παιρνω τα ματια μου απο το κινητο για 10 δευτερα, και η οθονη εχει σβησει. απο τοτε το κινητο δεν υπακουει στο powerbutton ουτε και σε καποιο συνδιασμο του με τα πληκτρα εντασης.
εχει τυχει σε κανεναν αλλο ; τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ;
ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο/H mox21r έγραψε:
τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ;
Αν δεν... βάλτο στην πρίζα και άστο κανα 30 λεπτο τουλάχιστον -
-
Ρε παιδιά έχω δώσει στη μάνα μου το κινητό και έγινε κάτι. Δεν ξέρω τι έγινε άλλα στην κλήση δεν ακούγεται στον άλλον που μιλάει. Όταν όμως ανοίγει το ηχείο τότε ακούγεται πεντακάθαρα. Προφανώς είναι κάποια ρύθμιση. Αλλά δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0