σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. τωρα μου εβγαλε αναβαθμιση να την κανω?
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
αν θέλεις την κάνεις
-
Εγώ πάλι θα έλεγα: why not???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H jimsss έγραψε:
και τωρα για να περασω την ελληνικη rom με ποιο τροπο???
-
Έχεις κάνει unlock bootloader για να περάσεις την ελληνική ?
(το success αν τράβαγες το παραθυράκι του miflash πιο δεξιά να μεγαλώσει θα το έβλεπες κι αυτό...)
-
θέλω να αγοράσω το redmi 3s pro από vickmall και σε συνομιλία chat me th selina μου πρότεινε αυτό το λινκ Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB - Grey που λέει ότι είναι international εκδοση και υποστηριζει b20 με official dev rom με ελληνικά
ενώ εγώ κοιτούσα για official stable rom εδώ XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB 5.0inch HD 4G LTE MIUI 7 Smartphone Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 5.0MP+13.0MP Touch ID Fast Charge 4100mAh Battery
τι είναι καλύτερο stable rom ή official dev rom;
και θα θέλα μια γνώμη επι του θέματος -
Ο/H soylis sokar έγραψε:
Με την συγκεκριμένη μπορείς να το ξεκλειδώσεις κ όλας.. -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Καλήμερα και από μένα σύντροφοι και συντρόφισσες . Και καλή εβδομάδα.
Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα .
Υπομονή
Τελικά αναχώρησε σήμερα το πακέτο. Πολλές όμως 10 μέρες έστω και εργάσιμες 8 . Αντε να δούμε τι ψώνια κάναμε.
Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τελικά ολα κομπλε την περασα μεσω twrp την ελληνικη και ολα κομπλε
* εννοειται πως εκανα αιτηση και εκριθεικε το unlock bootloader -
εαν περα απο την ελληνική Ρομ περασουμε καποιες εφαρμογες που με απλη εγκατασταση δεν γινετε να ανοιξουν οπως για παραδειγμα sony xperia keyboard ή το quick remote της lg και δεν μου δινεται η δυνατοτητα να τα κανω απεγκατασταση όπως οι αλλες εφαρμογες ξερει κανεις να μου πει πως να τις διαγραψω?
-
εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0