Κανονικά install από ota update σε πάει μόνο του , μετά απεγκατέστησε το SuperSu από τις ρυθμίσεις εφαρμογές και τέλος flash του SuperSu πάλι μέσο twrp.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Παιδια καλησπερα. Εδω και πολλες βδομαδες εχω δει οτι δεν εχω καθολου push ειδοποιησεις απο ομαδες στο την εφαρμογη του facebook στο 3s μου.Επισης δεν ερχονται ολες οι ειδοποιησεις απο τις ομαδες και τις σελιδες που εχω βαλει(για να ερχονται ειδοποιησεις) . την εφαρμογη την εχω εκτος εξοικονομησης και την εχω και στην αυτοματη εναρξη. Εχει παιδια κανενας απο σας παρομοιο προβλημα? Συγνωμη αν εχω γραψει το προβλημα μου σε λαθος θεμα. Η εκδοση της εφαρμογης ειναι η 145.0.0.37.86 και η miui 8.3 XTRV 7.4.21 BETA
-
- 'Η είναι της Ρομ (άρα βάζεις πιο νέα)
- Ή είναι κάτι που κόλλησε (άρα καθαρίζεις cache και επανεκκινάς)
- Ή είναι ρυθμίσεις (άρα τις ελέγχεις μία μία, υπάρχει οδηγός για τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων εντός του φόρουμ)
Διαλέγεις αν και το σωστό είναι να ξεκινήσεις από το 3 προς το 1 - 'Η είναι της Ρομ (άρα βάζεις πιο νέα)
-
καλημερα. περασα την τελευταια xtrv arωma 7.11.9 αν δεν κανω λαθος αφου πρωτα εκανα κλιαρ κασε και στην επανεκινηση εχει κολησει στο mi. δεν κινειται τιποτα.
το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι σε 2 αλλες συσκευες redmi 4x kai redmi note 4x που εκανα ακριβως τα ιδια επανεκινησαν μια χαρα.το προβλημα ειναι οτι δεν πηρα nandroid backup και ετσι το τηλεφωνο που δεν ειναι δικο μου πρεπει να επανελθει χωρις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
καμμια ιδεα κανεις πιο εμπειρος? -
Δες αν τυχόν και κλείδωσε ο bl.
Τι ρομ φορούσε πριν; -
πως θα το δω αυτο?
προσπαθησα να μπω και παλι σε ρικοβερυ μου εβγαλε κατι κινεζικα πατησα στην τυτχη καπου και με εβαλε στο ελληνικο ρικοβερυ.ξαναπερασα την ρομ αλλα μετα παλι τα ιδια .κολημενο στο Mi.
xtrv αρωμα φορουσε πριν...δεν θυμαμαι ακριβως εκδοση αλλα καποια σχετικα προσφατη
7.10.12 νομιζω φοραγε -
-
-
παιδια ευτυχαριστω για τις υποδειξεις το θεμα ειναι οτι ακολουθω τον οδηγο ανοιγω command promt παταω C: \adb μετα fastboot devices δεν δεν βγαζει τιποτα.
δοκιμασα να τρεξω το mi unlock tool μηπως ξεκλειδωσει μου βγαζει device unlocked.
λοιπον καταφερα να ολοκληρωσω τον οδηγο και ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος.
τι αλλο να κανω υπαρχει καποια ιδεα?
να δοκιμασω να περασω ξανα την ρομ?
να δοκιμασω την προηγουμενη ρομ εγκατασταση? -
-
το δοκιμασα και αυτο δυστηχως δεν ξεκολαει απο την εικονα mi.
υπαρχει σωτηρια? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0