Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Μίλησε η εμπειρία, δοκίμασε και με κάρτα vodafone που σου έγραψε ο Γιώργος
Μεγάλη ατυχία αυτή με το 3s...το δικό μου προς το παρών δουλεύει (αλλά με sim έχει δουλέψει 3 μήνες, κυρίως λειτουργεί σαν ταμπλετάκι) -
-
Βαζω τη σιμ ,ζηταει το πιν,το βαζω και μετα απλα δεν εχει καμμια συνδεση στο δικτυο του οτε.
-
-
-
Ναι μαλλον hardware προβλημα ειναι...δοκιμασα και το τρικ με flash modem NON-HLOS.bin απο αλλη ρομ και τπτ...σε καποιους εφτιαξε...τεσπα...ευχαριστω παιδια!
-
Εμένα κάνει το εξής κουφό. Redmi 3s δοκιμασμένο με πολλές ρομ ζητάει pin δείχνει σήμα κανονικά παίρνεις τον αριθμό και λέει δεν έχει σήμα. Την τρίτη φορά που θα το καλέσεις θα χτυπήσει. Δοκιμασμένο με 3 διαφορετικές sim που σε αλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά και εννοείται οχι κομμένες με το χέρι sim. Οπότε όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μάλλον "αγοράσαμε" tablet.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σηκώνει μέχρι και 256gb. Και οι Samsung γενικά δεν έχουν δείξει προβλήματα.
Αν την έχει κάποιος να μας πει. -
-
Περίμενε το βράδυ, έχω μία 128άρα samsung, συγκεκριμένα αυτήν ---> Samsung UHS-3 Class10 Micro SDXC Memory Card - $50.36 Free Shipping|GearBest.com
Την έχω σε tablet θα την δοκιμάσω στο Redmi 3s της κόρης μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0