καλημερα κι απο μενα. μολις τελειωσε η εγκατασταση. το τηλεφωνο βραζει. το εκλεισα για λιγο
για να κατεβασει θερμοκρασια. περισσοτερα εντος των ημερων.
edit: ξεκινησε το flash με 48% μπαταρια και 37c και τελειωσε με 38% μπαταρια και 50c μετα απο 14 λεπτα.
Και @geo13z εμένα το mi4 φτάνει μέχρι 87 πραγματικά ψήνεται σε φλασαρισμα, όχι πάντα αλλά έφτασε και τόσο..
Καλημέρα παιδιά, μόλις την πέρασα κι εγώ...Αλλά έχω ένα πρόβλημα απ την προηγούμενη ΡΟΜ. ¨Εχω απενεργοποιήσει το Mi Cloud Sync και δεν με αφήνει να δω τις φωτογραφιες μου, ούτε απο το αλμπουμ της Κάμερας. Το έχει κανάς άλλος αυτό;;;
Η περιστροφή δεν δουλεύει στην νέα ρομ. Ενώ είναι κλειδωμένη συνεχίζει και γυρίζει. Και σε Browser και σε μηνύματα. Σε xiaomi mi3.
Το Κλειδ.Περιστροφής είναι ενεργό (δηλαδή κλειδωμένο και δεν περιστρέφεται η οθόνη) όταν το κυκλάκι της επιλογής δεν είναι άσπρο αλλά με χρώμα όπως πχ το Wi-Fi όταν είναι και αυτό ενεργοποιημένο.
Παιδιά τελικά για την περιστροφή όλα οκ. Δεν φταίει η περιστροφή αλλά το νέο apk για το φόρουμ. Μόνο εδώ δεν δουλεύει. (στο apk) Σε όλα τα άλλα δουλεύει μια χαρά
Καλημέρα σε όλους!! Την έβαλα και εγώ στο redmi 2 2gb όλα οκ μια χαρά η καινούρια Rom!!!!Μια ερώτηση ο browser δεν έχει ελληνικά όπως και στην προηγούμενη σωστά;; Γιατί ο δικός μου είναι στα αγγλικά.