Την 86047 την πέρασα σήμερα μετά που μου έσπασε τα νεύρα.Το πρόβλημα άρχισε απο την 7.28 που δεν την πήρε.Το άφησα στην 7.21 και προσπάθησα να βάλω την8.4 που ούτε κι αυτή την πήρε.Τώρα έχω την τροποποιημένη 7.28 που μου έστειλε ο Δημήτρης.Ο/H gkalen έγραψε:
@manospan
Φίλε μου μάλλον ή ζημία έγινε όταν πέρασες την wt86047 και κάτι σου αλλαξε ..
Παράδειγμα , σου αλλαξε το TWRP με την εγκατάσταση της wt86047 rom , ίσως και κάτι άλλο που δε γνωρίζω ακριβώς να σου πω..
Να δοκιμασεις ν'αλλαξεις το updater.script όπως λέω στο λινκ της υπογραφής μου ..
Δες το πρώτο ποστ στο λινκ της υπογραφής μου , βγάλε το updater.script στο desktop και στην πρώτη γραμμή όπου λέει "wt88047" θα το κάνεις "wt86047" , μετά κάντο save και ριξτο μεσα στο ζιπ της ρομ και άλλαξε το ..
Δοκίμασε πάλι να φλασαρεις τη ρομ που τροποποιησες το updater.script..
[GTV-6.8.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 06/8 20:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Εχω πρόβλημα και εγώ με τις ειδοποιήσεις led. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Για να περάσω παλιότερη ρομ χρειάζεται και factory reset ??? Backup τις εφαρμογές μου πως τις κανω ???? Έχετε να προτινετε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή ???
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
AlexisDS
Αν είναι μία πίσω όχι αλλά ποιο παλιά καλύτερα κάνε.
Α κατάλαβα. Backup τις εφαρμογές πως τις κανω ?? Είχα δει εναν οδηγο για το titanium αλλα ηταν πολυ πολύπλοκος. Δεν τον κατάφερα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή πιο εύκολη ?
Τα προβλήματα με τα led ξεκίνησαν κατά την μετάβαση από MIUI 7 σε MIUI 8 και επαναφορά backup.
Το είχα και εγώ μέχρι που έκανα factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή χωρίς επαναφορά backup ή από mi cloud, (στο mi cloud επέλεξα "setup us a new device") και πλέον δεν έχω πρόβλημα. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τα προβλήματα με τα led ξεκίνησαν κατά την μετάβαση από MIUI 7 σε MIUI 8 και επαναφορά backup.
Το είχα και εγώ μέχρι που έκανα factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή χωρίς επαναφορά backup ή από mi cloud, (στο mi cloud επέλεξα "setup us a new device") και πλέον δεν έχω πρόβλημα.
Αρα θα το δοκιμασω αν ειναι ετσι. Παρόλα αυτά τι εφαρμογή μπορώ να χρησιμοποιησω για backup εφαρμογών και να της κάνω restore μετα ?
-
-
-
Ο/H leon_ster έγραψε:
Ολα καλα μεχρι στιγμης σε mi4 εκτος απο την μπαταρια. Μεσα σε μια μερα θελει φορτιση απο εκει που κρατούσε δυο γεματες με τρεις μερες. Υπάρχει καποιος με αντιστοιχο θεμα; λυνεται η επιστρεφουμε σε παλιότερη εκδοση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα