[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται με καποιον τροπο να βαλω τα κανονικα emoji κ οχι αυτα που μου εχει το πληκτρολογιο....Mi 11 pro
-
Error7 κατα την εγκατάσταση.
-
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Error7 κατα την εγκατάσταση.
-
Εχω την 6.8.4 dev.
-
-
Ναι,την δικιά μας.
-
Δεν υπάρχει λόγος να μην σου την περάσει, εκτός και κατεβάζεις λάθος ROM ή είναι κατεστραμμένο το zip.
Για το Redmi 2 FDD η ROM έχει την κωδική ονομασία 88047 και για το RedMi 2 TD την κωδική ονομασία 86047.
Βεβαιώσου πως έχεις την σωστή ROM. -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Ο/H marku5turbo έγραψε:
Πολύ καλη η ρομ σε ΜΙ4...Συνηθως 1gb ραμ ελευθερη, ολα γρηγορα και ομορφα,απο μπαταρια θα δουμε...
Δε δουλευουν οι καθημερινες ταπετσαριες, δηλαδη δε μου βγαζει κατηγορίες, μονο την "τοπικα".Ξερει καποιος κατι;
Μετα απο ψαξιμο, διαβασα οτι θελει locale India για να διαβασει τις κατηγοριες που ειχε η 7, ομως δε μπορω να επιλεξω αλλο locale απο τις ρυθμισεις...
Το CPU-z δείχνει ότι οι πυρήνες 1 και 2 έχουν σταματήσει... -
Κάτι που πρόσεξα εντελώς τυχαία... Πλέον για διαχείριση δακτυλικου αποτυπωματος δε χρειάζεται να αλλάζεις τη γλώσσα του κινητού σε αγγλικά. Αν και δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό, είναι καλό το οτι διευκολύνει τη "ζωή" μας έστω και λίγο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H marku5turbo έγραψε:
Πολύ καλη η ρομ σε ΜΙ4...Συνηθως 1gb ραμ ελευθερη, ολα γρηγορα και ομορφα,απο μπαταρια θα δουμε...
Δε δουλευουν οι καθημερινες ταπετσαριες, δηλαδη δε μου βγαζει κατηγορίες, μονο την "τοπικα".Ξερει καποιος κατι;
Μετα απο ψαξιμο, διαβασα οτι θελει locale India για να διαβασει τις κατηγοριες που ειχε η 7, ομως δε μπορω να επιλεξω αλλο locale απο τις ρυθμισεις...
Ο/H mass22 έγραψε:
Σε mi3 δεν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες γιατί;
Ο/H marku5turbo έγραψε:
Ναι, 2 gb ram...Με 7.3.3.0 stable (από όπου και αναβάθμιση) έβλεπα 1,2go free. Καλά μην κολλάω τώρα εκεί, δε λέει και τίποτα αυτό είναι γνωστό.Το CPU-z δείχνει ότι οι πυρήνες 1 και 2 έχουν σταματήσει...
Αν δεν υπάρχει λόγος, γιατί να δουλεύουν όλοι πυρήνες και να τρώει μπαταρία; Κάντε μια επανεκκίνηση και τσεκάρετε αμέσως μετά με το CPU-Z και θα δείτε και τους 4 να δουλεύουν για λίγο μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες του κινητού μετά από restart
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα