Ναι τα εχω δοκιμασει ολα εχω το mi2sΟ/H arist1976 έγραψε:
Δοκίμασε και αυτό * # * # 64663 # * # *Ποια συσκευή έχεις; Αν θέλεις ενημέρωσε και το προφίλ σου.Ο/H Alexandros έγραψε:
Παιδια δεν μπορω να μπω στο cit εχω δοκιμασει τα παντα
Xiaomi mi3
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι τα εχω δοκιμασει ολα εχω το mi2sΟ/H arist1976 έγραψε:
Δοκίμασε και αυτό * # * # 64663 # * # *Ποια συσκευή έχεις; Αν θέλεις ενημέρωσε και το προφίλ σου.Ο/H Alexandros έγραψε:
Έτσι θα κάνω στο δικό μου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ευχαριστώ για την διευκρίνιση!Ο/H Irongud έγραψε:
μπες στο mi account και κανε backup όλες σου τις ρυθμισεις, φακέλους εφαρμογες ακομα και pass απο wifi κανει backup. Οταν βαλεις τη νεα ρομ και βαλεις τα στοιχεια του mi account σου κανε restore και θα σου κατεβάσει ολα τα προγράμματα και θα σου σεταρει τα παντα όπως τα έχεις τωρα.Ο/H billtox έγραψε:
Α οκ απλά έλεγα μήπως γινόταν γιατί θα ξανά χρειαστεί στήσιμο όλο τον κινητό έχω αρκετές εφαρμογές μέσαΟ/H Panos61 έγραψε:
Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8
![]()
Αυτό που μου είπες δουλευει ομως οταν μπαινω στο cit μου δειχνει συνεχεια 0.0 και οταν παω να κανω βαθμονομηση παλι το ιδιο δεν γινεται τιποταΟ/H dnomikos έγραψε:
Κατέβασε από το Google Play to Shortcut Master (Lite) και εγκατέστησέ το. Διάβασε εδώ και εδώ για να πάρεις μια ιδέα τι κάνει και πως να το χρησιμοποιήσεις...Μετά άνοιξέ το και ψάξε το string CitLauncherActivity και μόλις το βρεί, πάτησε πάνω του και μετά LaunchΟ/H Alexandros έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Κοίτα την διαφορά στις παρακάτω εικόνες. Αριστερά η κανονική ROM δεξιά η modded:Ο/H jokey έγραψε:
Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση θα το τσεκάρω ξανά. Θα έπρεπε όμως να έχουν αντιστραφει και οι χώροι εκεί που δείχνει στον αποθηκευτικό χώρο των ρυθμίσεων έτσι δεν είναι;
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17565/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17567/
??????Ο/H jimmydimo έγραψε:
Καταντάω γραφικός ολίγον, αλλά αυτό με την αυτονομία μου ''κοστίζει'' πολύ βρε παιδιά. Δεν έχει αλλάξει κάτι και σε αυτή. Ένας απ' τους βασικότερους λόγους που τ' αγάπησα και εκθειάζω όπου βρίσκομαι τα Xiaomi ήταν αυτός. Παρακαλώ πολύ, αν μπορεί κάποιος που να γνωρίζει, υπάρχει κάποια πρόβλεψη σε ποια (και αν) θα γίνει κάτι σε Redmi_Note_3G?
Επίσης επανήλθε ένα θέμα που είχα σε παλιότερη (7άρα). Στο hotspot, ενώ συνδέονται οι συσκευές επάνω του, πρακτικά δεν έχουν Internet!!! Από τα 2 χειρότερα που μπορούν να σου τύχουν σε διακοπές (τα άλλα είναι να μη δουλεύει το τηλ, camera & gps?)
Επίσης εξακολουθεί και το θέμα με τη σίγαση. Αν καλέσω (νομίζω κι αν με καλέσουν) βγαίνει μόνη της!!! Σε άλλο συμφορουμίτη, μου απάντησε σε προηγούμενη έκδοση ότι δεν του το παρουσιάζει. Εμένα έχει ''σκαλώσει'' από 7άρα. Αν δεν είναι θέμα ρομ, μπορώ να κάνω κάτι να το ''ξεκολλήσω'';
Τέλος και με το σήμα πρέπει να ''υπολείπεται''. ΟΚ ο τρόπος που το δοκιμάζω δεν είναι και ο πιο τεχνικά εμπεριστατωμένος, αλλά θα σκάσω αν δε το πω, να μου πείτε κ σεις τη γνώμη σας.
Έχω ένα wind usb stick huawei e1550 με wind 3g κάρτα, σε windows tablet. Έχω 2/5 σήμα και σερφάρω καλούτσικα. Η τοποθεσία μου έχει θέμα, γνωστό. Το κινητό δίπλα, (με wind πάλι) αν το βάλω 3g only, χωρίς σήμα γενικά τη περισσότερη ώρα. Στο τσακίρ κέφι μπορεί να βγάλει για λίγο 2 γραμμές, αλλά πριν σερφάρεις κανά 5λεπτο νέκρα ξανά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
1000 μπράβο σε όσους ευθύνονται για την όλη αυτή τη φοβερή δουλειά![]()
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ήταν να δοθούν οι πρώτες V8 Stable ROMs στις 16 Αυγούστου, αλλά από ότι φαίνεται θα τις δώσουν μέχρι την επόμενη Παρασκευή.![]()