Διαφήμιση

S.O.S Πρόβλημα με φωτεινότητα σε Xiaomi mi4

• S.O.S Πρόβλημα με φωτεινότητα σε Xiaomi mi4

Καλησπέρα,
      Θα ήθελα να αναφέρω το πρόβλημα μου με την συσκευή μου το Xiaomi mi4w. Έχω παρατηρήσει ότι ή φωτεινότητα της οθόνης μου ότι είναι πολύ κακή. Όταν ανεβαζω την μπάρα της φωτεινότητας δεν ανεβαίνει σταδιακά αλλά έχει μόνο δυο στάθμες μία πολυ χαμηλή και άλλη μία λίγο πιο φωτεινή. Οπότε αντιμετωπιζω τρομερό πρόβλημα με την αντανάκλαση όταν προσπαθώ να χρησιμοποιησω το κινητό στον ήλιο. Συμβαίνει σε όλους αυτό. Όλα τα mi4 έχουν κακή φωτεινότητα ή μόνο το δικό μου. Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Πότε το πήρες το κινητό; ΄Ποια ρομ φοράει, μου ακούγεται πρόβλημα λογισμικού..

• Καταρχήν ευχαριστώ που απαντήσεις. Θα σου πω όλη την ιστορία. Αγριάδα Οκτωβρη του 2015 τον Δεκεμβρη μου έπεσε και νέκρωσε. Το έστειλα πίσω Κινα(minideal)Ιανουαριο. Ειχι καταστραφεί ή motherboard και μου είπαν ότι για να την φτιάξουν κόστιζε 100dollars αλλά μου αντί προτειναν με 30dollars να μου στείλουν ένα άλλο σχεδόν καινούργιο(αυτό που έχω σήμερα) και το δέχτηκα φυσικά. Από rom φοραω την τελευταία ελληνική developer miui8 6.8.4. Το θέμα της φωτεινότητας υπάρχει με όλες τις rom. Έχεις να μου πρότεινεις κάτι; Το τηλέφωνο κατά τα άλλα νομίζω πετάει.
    • Διαφήμιση
    • Να δοκιμάσεις να περάσεις μια ρομ με full wipe(εκτός αν το έχεις κάνει) .
      Σήμερα βγήκε νέα... βάλτην αυτήν με καθαρή εγκατάσταση να δούμε.Προσοχή θα χάσεις τα πάντα.. Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι θα κάνεις πες μου..

• Νομιζω ότι έκανα όταν προτοεγκατεστησα ελληνική ρομ. Ή αλήθεια είναι δεν είμαι σιγουρος ότι είχε θέμα φωτεινότητας από την αρχη. Αν το κάνω μετά θα κάνω επαναφορά από το αντίγραφο ασφαλείας που έχω στο micloud. Μπορείς να μου θυμίσεις την διαδικασία;
    • Αυτό είναι το πρόβλημα.. δεν πρέπει να κάνεις επαναφορά από αντίγραφο μήπως κάτι το επηρεάζει....

• Καποια άλλη λύση ; Δεν γίνεται να τα σβήσω όλα. Το έχω στημένο από το Μαρτιο το τηλέφωνο. Πάντως δεν υπάρχει θέμα στα mi4 στον ηλιο από άλλους χρήστες;εγώ στον ηλιο δεν βλέπω σχεδόν τίποτα.
    • Διαφήμιση
    • Το έχω δει το τηλεφωνο και έχει οθονάρα.. δεν μπορεί να μην βλέπεις στον ήλιο... Στην τελική βάλτο στο τέρμα΄σε εξωτερικό χώρο..

• Όχι δεν είναι.. Αλλά δεν έχεις και πολλες επιλογές... Καθαρή εγκατάσταση μην σου πω με κανά miflash καλύτερα..

• Διαφήμιση
    • Ποια διαδικασία; Να ξέρεις κ με miflash και με twrp θα τα χάσεις όλα...