Άκυρο: έχω περάσει την ελληνική stable 8.0.1.0. Έστω ότι θέλω να πάω από αυτήν σε άλλη ελληνική (πιο καινούρια όταν βγει ας πούμε) πως θα το κάνω αυτό; Ψάχνω για κάποιον οδηγό αλλά όλοι αναφέρονται για πρώτο flash κτλπ.
Για ποιο λόγο τρώτε αυτό το κόλλημα πολλοί;
Όπως ΄λέει ο πρώτος οδηγός... απλά την περίπτωση αυτή έχουμε το twrp άρα συνεχίζουμε από την είσοδο σε αυτό.
Επίσης αν κάνεις απλά αναβάθμιση από stable σε stable δεν κάνεις το wipe data.
e)Multi rom. Έχει Ελληνική γλώσσα αλλά είναι η ρομ με τα περισσότερα προβλήματα.Για μένα ακατάλληλη.
μπορεις να αναφερεις μερικα προβληματα ? ειναι official ? δηλαδη αν παρω τετοιο κινητο θα εχει ξεκλειδωτο το bootloader ? δεχεται αναβαθμησεις. ? ποια ειναι η διαφορα του απο τις global rom
multi rom...Ειναι Unofficial και δεν παίρνει αναβαθμίσεις.Πολλές φορές έχει και ξεκλείδωτο booloader.
Τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει είναι σήμα κινητής ,υπερθέρμανση,επανακκινήσεις και το πιο βασικό.. στα καλά καθούμενα μπορεί να σβήσει και να μην ξανα ανοίξει.
Επειδή σήμερα έχω ρεπό, και επειδή θα γίνει καθαρή εγκατάσταση της καινούριας Ελληνικής MM το βράδυ.... έχω όρεξη για παχνιδάκια.
Σκοπός μου λοιπόν είναι να καταλήξω στην Official Global Dev για να δω με τα ίδια μου τα μάτια σε τι επίπεδο έχει φτάσει η μετάφραση.
Απ`ότι κατάλαβα, θα φλασάρω πρώτα με το MiFlash οποιαδήποτε Global Stable, (χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να είναι MIUI και μετά μέσω του upddater θα περάσω την τελευταία Global Developer( ΜΜ ).
Σωστός?
Η θα έιναι καλύτερα να είναι και η Stable Miui 8 για ομαλότερη μετάβαση?
ΤΟ ξανα-ξεκλείδωσα σήμερα το πρωί, κλειδώθηκε με την αναβάθμιση σε ελληνική MM χθες το βράδυ (όχι καθαρή εγκατάσταση, γι αυτό σου είπα σήμερα θα γίνει καθαρή).
Δεν έχω κάνει ποτέ φλασάρισμα από fastboot, οπότε θα το ψάξω να βρω κανέναν οδηγό....