Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)

• Οδηγός
    • RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H panospc έγραψε:

Λογικά με το Marshmallow update κάνει κρυπτογράφηση το data partition και δεν έχει πρόσβαση το TWRP, γι' αυτό ζητάει κωδικό. Πρέπει να κάνεις Format Data για να φύγει η κρυπτογράφηση (όχι από το μενού advanced wipe, δεν δουλεύει με κρυπτογραφημένο partition). Τα παραπάνω ισχύουν για το Xiaomi Max που είχε Marsmallow εξαρχής, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει πλέον και με το Redmi note 3 pro.
      Δε βαριέσαι....θα το δοκιμάσω και αυτό....!

EDIT: Το δοκίμασα... 3ο φλασάρισμα την ώρα που γράφω εδώ. Έκανα και το format data, reboot recovery όλα οκ, reboot system.... 15 λεπτά έβλεπα Android να φορτώνει. Στο τέλος φόρτωσα και εγώ, fastboot και ξανά-μανά φλασάρισμα... :) :-x
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

EDIT: Το δοκίμασα... 3ο φλασάρισμα την ώρα που γράφω εδώ. Έκανα και το format data, reboot recovery όλα οκ, reboot system.... 15 λεπτά έβλεπα Android να φορτώνει. Στο τέλος φόρτωσα και εγώ, fastboot και ξανά-μανά φλασάρισμα... :) :-x
      Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, να περάσεις άλλη ROM από το TWRP ή να έχεις Global Dev μαζί με TWRP;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H mrzoid έγραψε:

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, να περάσεις άλλη ROM από το TWRP ή να έχεις Global Dev μαζί με TWRP;
      Κοίταξε, χθες το βράδυ είχα περάσει με απλή αναβάθμιση την καινούρια ελληνική ROM MM.... με σκοπό να περάσω λίγο την ώρα μου και σήμερα να έκανα καθαρή εγκατάσταση. Σήμερα το πρωί ξύπνησα με "κεφάκια" και σκέφτηκα να περάσω την Global Dev MM, να την τσεκάρω , να δω την πρόοδο των Ελληνικών κτλ κτλ.
      Την πέρασα, όλα οκ και προσπαθώντας να περάσω το TWRP, έχω το πρόβλημα που περιγράφω πιο πάνω...
      Με λίγα λόγια θα ήθελα για μερικές μέρες να έχω TWRP με Global Dev....!
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Δοκίμασε μετά το Wipe data και Recovery Reboot να φλασάρεις το SuperSU για να φύγει το forced encryption από την ROM.
      Εγώ έτσι κάνω στο Mi Max και είμαι με Global ROM και TWRP. Δεν ξέρω εάν ισχύει το ίδιο και στο δικό σου κινητό, μην σε πάρω και στο λαιμό μου.
    • Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H mrzoid έγραψε:

Δοκίμασε μετά το Wipe data και Recovery Reboot να φλασάρεις το SuperSU για να φύγει το forced encryption από την ROM.Εγώ έτσι κάνω στο Mi Max και είμαι με Global ROM και TWRP. Δεν ξέρω εάν ισχύει το ίδιο και στο δικό σου κινητό, μην σε πάρω και στο λαιμό μου.
      Θα το δοκιμάσω...
      Δε με παίρνεις στο λαιμό σου, μη φοβάσαι. :)

EDIT: To τηλέφωνο αρνείται συστηματικά να συνεργαστεί. Πάλι Android φορτώνει και android δε βλέπω....
      Άστο, θα μείνω απλά με την Global Dev, γιατι αν επιμείνω βλέπω να ψάχνω για κινητό στο τέλος....
    • καλησπερα να ρψτησω εαν ξερει κανεις εαν ξεκλειδωσω bootloader μπορω να τον κλειδωσω ξανα και εαν ναι μπορει να γινει αντιλιπτο???
      και επισης το ξεκλειδωμα nootloader ειναι λογος να μην σε καλυπτει και να ακυρωθει η εγγυηση???
    • Διαφήμιση
    • Λευτέρη ξεκλειδώνεις και κλειδώνεις όποτε θέλεις αρκεί να έχεις την άδεια της xiaomi.
      Μπορείς να το ελέγξεις μέσω fastboot ..
      Αν ξεκλειδωθεί λογικά δεν χάνεις την εγγύηση από την στιγμή που σου δίνει την άδεια η εταιρία..
      Δεν παίρνω όρκο στο τελευταίο.

• το θεμα ειναι οτι εχω μπλεξει με την gearbest για προβλημα που εχει το κινητο και δεν μου απαντανε εαν χανω η οχι την εγγυηση και μου λενε να το στειλω για δωρεαν επιδιορθωση
    • Πρώτα πρέπει να εξακριβώσεις αν το πρόβλημα είναι από software ή από hardware, γιατί αν είναι από software τότε τζάμπα ο κόπος, ο χρόνος και τα έξοδα για να σταλεί πίσω στους ανάξιους εμπιστοσύνης Κινέζους.
      Πάνε στο θέμα Γενική Κουβέντα για το Redmi Note 3 pro και γράψε όσο πιο λεπτομερώς μπορείς το πρόβλημά σου μάζι με τα στοιχεία του τηλεφώνου σου.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Πρώτα πρέπει να εξακριβώσεις αν το πρόβλημα είναι από software ή από hardware, γιατί αν είναι από software τότε τζάμπα ο κόπος, ο χρόνος και τα έξοδα για να σταλεί πίσω στους ανάξιους εμπιστοσύνης Κινέζους.
      Πάνε στο θέμα Γενική Κουβέντα για το Redmi Note 3 pro και γράψε όσο πιο λεπτομερώς μπορείς το πρόβλημά σου μάζι με τα στοιχεία του τηλεφώνου σου.
      φιλε μου μπορεις να δεις εδω το προβλημα

Redmi Note 3 Pro hardbrick bootloop με unofficial rom

εαν μπορεις να βοηθησεις θα ειμαι αιωνια ευγνομων
    • Διαφήμιση
    • ΑΠό ότι κατάλαβα πέρασες την κινέζικη dev και συνέχισε τις επανεκκινήσεις.
      Γιατί δεν το βάζεις πάλι σε fastboot να ξεκλειδώσεις και να περάσεις TWRP και Ελληνική GTV ή gkalen?

Να επισημάνω ότι το τηλέφωνο το έπαθε αυτό γιατί έγινε αυτό που λέω πάντα σε όλους τους νέους:

>>>>>>"Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου όταν ακούς "τηλέφωνο XIAOMI", είναι ότι, δεν θα λειτουργήσει για πολύ, αν δεν του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom που του ταιριάζει, αμέσως μόλις το πιάσεις στα χέρια σου. :-)

Αυτό να το λες και σε όσους νέους υποψήφιους χρήστες σκέφτονται να αγοράσουν XIAOMI.
      Οπότε, αν δεν έχεις βασικές γνώσεις αλλαγών rom και της γενικής ορολογίας του ANDROID, πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις και να πράξεις.
      Ευτυχώς για σένα υπάρχει αυτό εδώ το φόρουμ, που διαθέτει όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι για να γίνεις ένας έμπειρος χρήστης και κάτοχος XIAOMI.
      Ξεκινάς με τον παρακάτω οδηγό, ο οποίος έχει στην αρχή 3 λινκ που πρέπει να τα ακολουθήσεις, να τα μελετήσεις και μετά να προχωρήσεις παρακάτω, που έχει οδηγό ειδικά για την δική σου συσκευή.

Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή">>>>>>>>>>>
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)